In Karify kun je een profiel aanmaken. Na je aanmelding kun je dit profiel altijd aanvullen. Vul je Karify Profiel aan om het aanmelden bij Healthspaces te versoepelen.

Klik op de profielfoto rechtsboven, en selecteer Mijn account. Hier kan je alle instellingen en informatie beheren die aan jouw account gerelateerd zijn.

Persoonlijke instellingen

Als je op Mijn account hebt geklikt, verschijnt er aan de linkerkant een menu:

Klik op Accountinstellingen. Hier kun je diverse voorkeursinstellingen kiezen. Probeer er een aantal uit, zoals het uploaden van een profielafbeelding, het wijzigen van het wachtwoord of e-mailadres, of het instellen van je voorkeurstaal.

Profielinformatie

Klik op het tabblad Profielinformatie. Hier kun je je profielgegevens aanvullen. Als je met je muis over het Healthspace icoon rechts navigeert kun je zien welke informatie gebruikt wordt door deze Healthspace.

Wanneer je je aanmeldt voor een Healthspace zal er gevraagd worden om gegevens. Karify vult deze automatisch voor je in. Je kunt er voor kiezen sommige gegevens niet te delen.

Notificaties

Hier kun je bepalen welke notificatie je wilt ontvangen op je e-mailadres. Bijvoorbeeld wanneer je een bericht ontvangt van je behandelaar of wanneer er nieuwe opdrachten voor je zijn klaargezet.