Via Karify kun je veilig contact leggen en onderhouden met jouw zorgverleners. Zo kun je bijvoorbeeld veilig berichten versturen en bestanden delen via jouw dossier. Je kunt op verschillende manieren communiceren met je behandelaars:

1. Via Berichten

Via Berichten communiceer je veilig met contactpersonen binnen de Healthspace. Bij het opstellen van een bericht verschijnen jouw contactpersonen in het veld met geadresseerden. Je kunt ook een bijlage toevoegen aan een bericht.

2. Via Mijn dossier -> Bestanden

Vanuit Mijn dossier kun je dossierbestanden delen met jouw contactpersonen binnen een Healthspace. Je kunt per bestand bepalen of je dit wilt delen.

3. Via feedback bij opdrachten
Wanneer je een opdracht hebt ingeleverd, kan jouw behandelaar hier feedback op geven. Als je feedback hebt ontvangen, kun je hierop reageren. Je kunt de feedback inzien door te klikken op Mijn dossier => Opdrachten. De opdrachten met rechtsonder een tekstballonnetje bevatten feedback.

4. Via videobellen

Je kunt in Karify ook videobellen met je behandelaar. Je kunt niet zelf een videogesprek starten, dit doet jouw behandelaar. In dit artikel kun je meer lezen over het videobellen in Karify.

Ik kan mijn behandelaar niet vinden

Als je jouw behandelaar niet kunt vinden in Karify, dan heeft hij/zij mogelijk nog geen connectie met jou. Neem in dat geval contact op met je zorgverlener om te vragen of hij/zij een connectie met jou wilt maken.