Via Karify kun je veilig contact leggen en onderhouden met jouw zorgverleners. Zo kun je bijvoorbeeld veilig berichten versturen via 'Berichten' en bestanden delen via jouw dossier.

Je kunt op verschillende manieren communiceren met je behandelaars:

1. Via Berichten

2. Via Mijn Dossier

1. Via Berichten.

Via Berichten mail je veilig met zorgverleners binnen de Healthspace. Bij het opstellen van een bericht verschijnen jouw zorgverleners in het veld met geadresseerden.

2. Via mijn Dossier

Wanneer je een connectie hebt met een behandelaar, kan hij of zij jouw documenten binnen de Healthspace in mijn Dossier inzien, wanneer je hier toestemming voor gegeven hebt. Je kunt per dossier-item bepalen met wie je dit document wilt delen.

Als je jouw behandelaar niet kunt vinden in Karify, dan heeft hij/zij mogelijk nog geen connectie met jou. Neem in dat geval contact op met je zorgverlener om te vragen of hij/zij een connectie met jouw Karify dossier wilt maken.