In Karify kun je een profiel aanmaken. Na je aanmelding kun je dit profiel altijd aanvullen. Vul je Karify Profiel aan om het aanmelden bij Healthspaces te versoepelen. Je kunt zelf bepalen welke gegevens je wel of niet invult.

Profiel

1. Rechtsboven op het werkblad verschijnt de profielafbeelding. Klik hierop en kies voor Mijn account.

2. Kies voor Accountinstellingen.

3. Via de subtabs kun je diverse voorkeursinstellingen kiezen. Probeer er een aantal uit, zoals het uploaden van een profielafbeelding, het wijzigen van het wachtwoord, jouw voorkeurstaal of mailadres.

Persoonlijke instellingen

Accountinstellingen

Hier kun je diverse voorkeursinstellingen kiezen. Probeer er een aantal uit, zoals het uploaden van een profielafbeelding, het wijzigen van het wachtwoord of e-mailadres, of het instellen van je voorkeurstaal.

Profielinformatie

Klik op het tabblad Profielinformatie. Hier kun je je profielgegevens aanvullen. Als je met je muis over het Healthspace icoon rechts navigeert kun je zien welke informatie gebruikt wordt door deze Healthspace.

Wanneer je je aanmeld voor een Healthspace zal er gevraagd worden om gegevens. Karify vult deze automatisch voor je in. Je kunt er voor kiezen sommige gegevens niet te delen.

Notificaties

Hier kun je bepalen welke notificatie je wilt ontvangen op je e-mailadres. Bijvoorbeeld wanneer je een bericht ontvangt van je behandelaar of wanneer er nieuwe opdrachten voor je zijn klaargezet.

Algemene instellingen

Hier kun je instellen of je herinneringsmails van Karify wilt ontvangen of niet.

Instellingen voor Healthspaces

Hier bepaal je of je herinneringsmails per Healthspace wilt ontvangen of niet.