Je kunt altijd je lidmaatschap opzeggen of account deactiveren. Hier wordt uitgelegd wat het verschil is en hoe je dit kunt doen.

1. Lidmaatschap opzeggen
  2. Account deactiveren

1. Lidmaatschap opzeggen

Wanneer je je lidmaatschap van een Healthspace opzegt ben je niet meer aangesloten bij de Healthspace. Dit kan bijvoorbeeld als je uit zorg gaat bij jouw zorgverlener. Je Karify account blijft dan bestaan, hier worden geen kosten voor berekend. Zo kun je altijd terugkijken naar de mails die verstuurd zijn, jouw gemaakte opdrachten inzien of de documenten in jouw dossier beheren.

Je lidmaatschap opzeggen gaan als volgt:

Klik rechtsboven op je profielfoto -> Mijn account

Je ziet direct bij Informatie jouw lidmaatschappen bij de Healthspace(s). Klik op de betreffende Healthspace en kies voor Lidmaatschap opzeggen.

Ook jouw zorgverlener kan jouw lidmaatschap bij de Healthspace beëindigen, bijvoorbeeld als je niet langer in behandeling bent. Je krijgt een e-mail waarmee je op de hoogte gebracht wordt dat jouw lidmaatschap is beëindigd.

Je kunt na beëindiging van het lidmaatschap nog wel altijd inloggen op jouw Karify account. In jouw Karify account kun je de gemaakte opdrachten en gegevens inzien en je kunt lid worden van andere Healthspaces.

2. Account deactiveren

Je kunt je account deactiveren als je geen gebruik meer wilt maken van Karify. Let op, je kunt dit niet ongedaan maken. Als je jouw Karify account deactiveert, dan kun je niet meer inloggen, je healthspace lidmaatschap wordt automatisch opgezegd en jouw Karify gegevens zijn niet meer inzichtelijk voor je zorgverlener.

Als je je account actief wil houden, dan kan dit kosteloos. Ook als je niet langer lid bent bij een Healthspace, kun je als cliënt nog altijd kosteloos gebruikmaken van je Karify account, bijvoorbeeld om ingeleverde opdrachten terug te zien.

Je account deactiveren gaat als volgt:

1. Klik op de profielfoto rechts bovenin.

2. Klik op Mijn account.

3. Klik op Instellingen en kies het tabblad Deactiveer account.

4. Vink het vakje aan naast Ja, ik wil mijn account deactiveren en begrijp dat dit definitief is

5. Vul je wachtwoord in, vink het vakje aan en klik op Deactiveren.

Heb je nog vragen over het opzeggen van jouw Karify account, of wil je je Karify account definitief laten verwijderen? Neem dan contact met ons op via help@karify.com