Je gaat voor het eerst aan de slag met Karify. In dit artikel nemen wij stap voor stap de mogelijkheden van Karify met je door.

Aanmelden voor Karify

Heb je nog geen Karify account? Lees dan eerst het artikel Een account voor Karify aanmaken.

Inloggen

Ga naar My Karify of naar de Healthspace van jouw zorgverlener. Log in met je gebruikersnaam (e-mailadres) en je wachtwoord. Lukt het niet om in te loggen? Lees het artikel Ik kan niet inloggen.

Healthspaces

Via deze knop vind je een overzicht van de online omgeving(en) van jouw zorgaanbieder(s). Klik op de naam/logo van de Healthspace waar je in wilt werken.

In de Healthspace vind je informatie van jouw zorgaanbieder, bijvoorbeeld in de bibliotheek, en kunnen opdrachten voor jou worden klaargezet.

Werkblad

Op het Werkblad in de Healthspace zie je een aantal informatieblokken van jouw zorgaanbieder. Dit kan bijvoorbeeld een welkomstwoord zijn, het adres of een afbeelding van jouw behandelaar. Als er nieuwe opdrachten voor je klaar staan, dan vind je deze op je Werkblad in de Healthspace.

Bibliotheek

De beheerder van de Healthspace die je volgt richt een bibliotheek in. De items in de bibliotheek kun jij zien. Denk bijvoorbeeld aan informatiefolders, instructievideo's en handige links. Je kunt ook items zoeken per categorie.

Berichten

In Karify kun je veilig berichten versturen en ontvangen met zorgverleners binnen de Healthspace.

Mijn Dossier

In Mijn dossier kun je medische informatie bewaren. Bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Per document kun je aangeven of je deze wilt delen met anderen of privé houdt. Om naar je Dossier te gaan klik je op Mijn Dossier, rechtsboven in het werkblad.

Meer weten over de mogelijkheden van je eigen dossier? Klik hier.

Profiel

1. Klik rechtsboven op jouw profielafbeelding/naam. Kies voor Mijn account.

2. Kies voor Accountinstellingen.

3. Via de subtabs kun je diverse voorkeursinstellingen kiezen. Probeer er een aantal uit, zoals het uploaden van een profielafbeelding, het wijzigen van het wachtwoord of e-mailadres, of het instellen van je voorkeurstaal.

Meer weten over je profiel? Klik hier.

Notificaties

Als er activiteit is in Karify, bijvoorbeeld als jouw contactpersoon feedback heeft gegeven op een opdracht of als er een nieuwe opdracht klaarstaat, dan word je hiervan op de hoogte gesteld via email notificaties.

Je kunt zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen. Alle notificaties staan standaard aan. Je kunt je notificatie-instellingen veranderen door te klikken op je Profielfoto -> Mijn account -> Notificaties