Let op: de Healthstream wordt binnenkort opgeheven. Hieronder lees je wat dit betekent.

Wat is de Healthstream?

De Healthstream is een tijdlijn waarop je berichten en bestanden kunt delen. Je bepaalt zelf wie deze tijdlijn kan zien, door bijvoorbeeld een familielid of vriend uit te nodigen.

Waarom wordt de Healthstream opgeheven?

In de huidige vorm bood de Healthstream onvoldoende meerwaarde in de behoefte tot het delen van informatie met anderen. In de praktijk bleek dat er zeer beperkt gebruik werd gemaakt van de Healthstream, daarom is besloten dat de focus beter gericht kan worden op de kernfunctionaliteiten.

Wat betekent dit voor jou?

De knop Healthstream zal binnenkort uit Karify verdwijnen. Dit betekent dat je geen informatie meer in de Healthstream kunt delen of inzien.

Er verandert niets aan de Healthspace (de online omgeving van jouw zorgverlener). Dit staat los van de Healthstream, en hier kun je als vanouds in Karify blijven werken.

Hoe weet ik of ik de Healthstream heb gebruikt?

Als je niet zeker weet of je informatie met anderen hebt gedeeld in de Healthstream, of dat anderen informatie met jou hebben gedeeld, dan kun je nagaan of je contacten hebt in de Healthstream:

• klik op Healthstream

• klik op Contacten

Als er geen personen staan in jouw Contacten in de Healthstream, dan deel je geen informatie met anderen in de Healthstream, en anderen delen geen informatie met jou.

Als er wel personen staan in jouw Contacten, dan kun je in jouw overzicht nagaan welke informatie je wilt opslaan. Zie hiervoor ook “Ik heb de Healthstream wel gebruikt”, hieronder in dit artikel.

Ik heb de Healthstream nooit gebruikt

Dan hoef je niets te doen. In jouw dossier vind je nog altijd een overzicht van jouw online activiteiten en gebeurtenissen. Ook blijven opgeslagen dossierbestanden nog altijd beschikbaar in Mijn dossier

Gebeurtenissen

Bestanden

Ik heb de Healthstream wel gebruikt

Jouw bestanden, berichten en activiteiten uit de Healthspace blijven automatisch bewaard in Mijn dossier.

Berichten of opmerkingen die je in de Healthstream hebt geplaatst, of informatie die anderen met jou hebben gedeeld in de Healthstream kun je opslaan op je computer.

• Log in op https://my.karify.com

• Klik op Healthstream

• Hier vind je het overzicht van jouw activiteiten en gedeelde informatie. Kopieer en plak deze informatie desgewenst naar een tekstverwerker op je computer, of print de webpagina via je internetbrowser. Je kunt dit bestand desgewenst ook uploaden in je Karify dossier

Hoe kan ik informatie delen met mijn contacten in de Healthspace?

Als je toegang hebt tot de online behandelomgeving (Healthspace), dan kun je in deze omgeving informatie delen met jouw contacten. Dit kan door een bericht te sturen of een bestand te delen vanuit je dossier. Voor meer informatie over het delen van informatie in de Healthspace, kun je dit artikel lezen.