In de Healthstream kun je documenten delen en de mensen die om jou geven op de hoogte houden over jouw vorderingen.

Jij bepaalt zelf wie jouw Healthstream kan zien. Dit doe je door iemand uit te nodigen, of iemand toestemming te geven om jouw Healthstream te zien. Wanneer je begint met Karify kun je een keuze maken over je je vindbaar bent of niet.

Je kunt kiezen uit 2 opties:

• Je bent standaard onvindbaar. Mensen kunnen alleen jouw Healthstream zien wanneer je zelf iemand uitnodigt. Je bent niet vindbaar wanneer Karify-gebruikers zoeken op jouw naam.
  • Je kunt jezelf instellen op vindbaar en andere Karify gebruikers kunnen toestemming vragen om jouw Healthstream te zien. Jij moet dan eerst toestemming geven, alvorens ze jouw Healthstream kunnen zien.

Vindbaarheid instellen

Om jouw vindbaarheid in te stellen navigeer je naar jouw Karify account. Klik rechtsboven op je profielfoto:

Klik in het linkermenu op Healthstream instellingen

Als je wilt dat anderen jou een verzoek of uitnodiging kunnen sturen, dan geef je aan dat je Vindbaar bent door de schuifknop naar rechts te verschuiven.

Je kunt jezelf ook altijd weer onvindbaar maken door de schuifknop naar links te verschuiven.

Iemand uitnodigen voor de Healthstream

Je kunt personen met een Karify account, zoals je zorgverlener, toegang geven tot jouw Healthstream door te klikken op Healthstream:

Vervolgens klik je op Contacten -> Voeg een Karify-gebruiker toe aan je contacten.

Zou je graag je partner, ouder of andere naaste willen uitnodigen om jouw Healthstream te volgen? Dit kan. Ga naar Contacten en klik op Nodig iemand uit. Vervolgens wordt er een bericht verstuurd naar deze persoon om een account aan te maken voor Karify en om jou te volgen.