In Karify kun je opdrachten maken, als jouw behandelaar/zorgprogramma dit beschikbaar stelt. De opdrachten die voor je klaar staan zie je op je werkblad. De opdrachten worden ook in je dossier opgeslagen.

Opdrachten

Wanneer er opdrachten voor je klaarstaan kun je dat zien op je werkblad. Er staat bijvoorbeeld een behandelmodule klaar:

Of een aantal losse opdrachten.

Door op de blokken of opdrachten te klikken ga je naar de opdrachten toe.

E-mailnotificaties

Als er door jouw behandelaar nieuwe opdrachten zijn ingepland, of er zijn in je behandelprogramma nieuwe opdrachten beschikbaar gekomen, dan krijg je een e-mailnotificatie in je privé e-mailbox.

Terugzien opdrachten

In het dossier worden de opdrachten opgeslagen. Zo kun je, ook als je geen lid meer bent van de Healthspace, altijd jouw opdrachten terugzien.