Als jouw zorgverlener online opdrachten voor je heeft klaargezet, vind je deze op het werkblad. Zodra je de opdrachten hebt ingeleverd vind je je opdrachten terug in je dossier. Zo kun je je opdrachten altijd inzien, ook als je de behandeling hebt afgerond.

Opdrachten

Wanneer er opdrachten voor je klaarstaan kun je dat zien op je werkblad. Er staat bijvoorbeeld een behandelmodule klaar:

Of een aantal losse opdrachten.

Door op de blokken of opdrachten te klikken ga je naar de opdrachten toe.

E-mailnotificaties

Als er door jouw behandelaar nieuwe opdrachten zijn ingepland, of er zijn in je behandelprogramma nieuwe opdrachten beschikbaar gekomen, dan krijg je een e-mailnotificatie in je privé e-mailbox.

Terugzien opdrachten

In Mijn dossier worden de opdrachten opgeslagen. Zo kun je, ook als je geen lid meer bent van de Healthspace, altijd jouw opdrachten terugzien.

Toch niet gevonden?

Als je de opdrachten niet ziet staan, kun je een aantal dingen controleren:

• Controleer of je in de Healthspace bent:
    Zie je het logo van jouw zorgverlener linksboven? Als je het Karify logo ziet, klik dan op Healthspaces bovenin beeld en navigeer naar de omgeving van jouw zorgverlener. Je bent nu op de juiste omgeving.
  • Klik op het eerste icoontje in de navigatiebalk, het icoon van het werkblad.

• Vraag na bij je zorgverlener of de opdrachten staan ingepland.
  • Controleer of je browser up-to-date is.

Je ziet vervolgens je opdrachten staan. Zie je ze niet? Neem dan contact op met onze support via help@karify.com.

Mijn dossier

Zodra je de opdrachten hebt ingeleverd kun je ze terugvinden in Mijn dossier:

Klik rechtsboven op Mijn dossier.

Je bent nu in je dossier. Links zie je het menu, klik op Behandeling:

Je ziet nu de door jou ingeleverde opdrachten.

Deze opdrachten kun je altijd terugzien, ook nadat je jou behandeling hebt afgerond.