Bibliotheek: In de bibliotheek vind je informatie die jouw zorgverlener heeft toegevoegd, zoals informatiefolders, instructievideo’s en handige links.

Healthspace: De Healthspace is de online 'behandelomgeving' van de praktijk of instelling waar je in zorg bent. In de Healthspace kun je bijvoorbeeld berichten sturen naar jouw zorgverlener, informatie vinden in de bibliotheek of online een opdracht maken.

Healthstream: De Healthstream is als het ware een tijdlijn. Hierop kun je informatie delen met je vrienden, familie en/of zorgverlener en kun je gebeurtenissen van anderen zien. Je bepaalt zelf wie jouw Healthstream kan volgen. Je bepaalt zelf of je vindbaar bent om te volgen. Lees hier meer over de Healthstream.

Mijn Karify: Mijn Karify is een omgeving die je herkent aan het internetadres en aan het logo van Karify linksboven. Deze omgeving staat los van de Healthspace. In Mijn Karify kun je je eigen instellingen bepalen (klik op foto + naam rechtsboven en vervolgens op 'mijn account'). Upload hier bijvoorbeeld je profielfoto, stel de taal van jouw account in en bepaal je eigen accountgegevens.

Notificaties: Als er activiteit is in Karify, bijvoorbeeld als jouw zorgverlener feedback heeft gegeven op een opdracht of als er een nieuwe opdracht klaarstaat, dan kun je hiervan op de hoogte gesteld worden via notificaties. Je kunt zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen. Alle notificaties staan standaard aan. Je kunt je notificatie-instellingen veranderen door te klikken op je Profielfoto -> Mijn account -> Notificaties.

Werkblad:

-Het Werkblad in Mijn Karify: Het werkblad in de Mijn Karify omgeving toont de Healthspace(s) waarvan je lid bent.

-Het Werkblad in een Healthspace: Het werkblad is het startpunt in de Healthspace. Hier zie je de meest recent ontvangen berichten. Algemene informatie staan over de praktijk en nieuwe behandelopdrachten staan hier voor je klaar.

Mijn dossier: In 'Mijn dossier' kun je medische informatie bewaren, zoals een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Ook kun je gemaakte opdrachten terugvinden, activiteiten in jouw behandelomgeving en berichten met jouw contacten. Meer weten over de mogelijkheden van je eigen dossier? Klik hier.