Heb je een verkeerd telefoonnummer ingevuld of heb je een nieuw telefoonnummer? Je kunt jouw telefoonnummer altijd wijzigen. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

1. Klik op je profielfoto rechtsboven in beeld en kies Mijn account.

2. Klik op de naam van de praktijk of instelling onder Mijn profielen (zie geel kader in voorbeeld):

3. Klik op Wijzig profiel en wijzig het telefoonnummer:

4. Wijzig je gegevens en selecteer de gegevens die je aan je algemene profiel wilt toevoegen. Klik op Opslaan.

Het telefoonnummer is nu gewijzigd!