Karify draait in alle gangbare moderne (mobiele) browsers en als app op iOS en Android. Al deze systemen bieden uitstekende ondersteuning voor toegankelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een voorleesfunctie, stembediening en vergroten van tekst.

Zoek hieronder wat op jou van toepassing is, en lees meer over hoe je computer of telefoon je kan ondersteunen in het gebruik van Karify.

Mobiele Operating Systems - je telefoon

Android

https://support.google.com/accessibility/android?hl=nl#topic=6007234

iOS (Apple)

https://support.apple.com/nl-nl/HT204390

Desktop Operating Systems - je computer

Windows

https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17180

OSX (Apple)

https://www.apple.com/nl/accessibility/mac/

Browsers

Chrome

https://support.google.com/chrome/answer/7040464?hl=nl

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17456/windows-internet-explorer-ease-of-access-options

Firefox

https://support.mozilla.org/nl/kb/toegankelijkheidsfuncties-firefox-webinhoud