Jouw contactpersonen in Karify hebben toegang tot onderdelen van je online Karify dossier. Iemand is een contactpersoon als zij een connectie hebben met jouw Karify profiel. Jouw contactpersonen kunnen:

• online communiceren met jou

• documenten uitwisselen met jou

• online opdrachten voor jou klaarzetten

• meekijken met de opdrachten die je afgerond hebt

• jouw communicatie met andere contactpersonen in de Healthspace lezen

Je krijgt automatisch een notificatie per e-mail als er een contactpersoon wordt toegevoegd of verwijderd. Mocht je bezwaar hebben tegen een connectie met een contactpersoon dan kun je hiervan melding maken bij deze persoon door een bericht te sturen. Je kunt niet zelf connecties verwijderen.

In sommige Healthspaces vind je op het Werkblad een overzicht van jouw contactpersonen. Zo zie je direct met wie je berichten en bestanden kunt uitwisselen, en wie met jou mee kan kijken in jouw Karify opdrachten.

Je vindt het Werkblad als volgt:

• Log in op My Karify
  • Klik op de knop Healthspaces
  • Klik op het logo/naam van je zorgaanbieder
  • Nu ben je direct op het Werkblad.