Per Healthspace kun je onder Contacten zien met welke zorgprofessionals van jouw zorgaanbieder jij een connectie hebt binnen deze Healthspace. Zo zie je ook wie van deze contactpersonen er inzage hebben in jouw Karify dossier.

Per Healthspace vind je een overzicht van jouw contactpersonen binnen die Healthspace. Ga eerst naar de betreffende Healthspace via Mijn Healthspaces. Klik vervolgens op Contacten

Welk contact is mogelijk met mijn contactpersonen?

Al jouw contactpersonen kunnen in Karify:

• online berichten uitwisselen met jou

• documenten uitwisselen met jou in de vorm van berichten bijlagen

Sommige contactpersonen kunnen daarnaast toegang hebben tot jouw Karify dossier. In het contactenoverzicht herken je dit aan een vinkje bij Dossiertoegang:

Contactpersonen met toegang tot jouw dossier kunnen:

• online opdrachten voor jou klaarzetten

• meekijken met de door jou ingevulde opdrachten en hierop eventueel feedback geven

• jouw communicatie met andere contactpersonen in deze Healthspace meelezen

• videobellen met jou (indien deze optie is ingeschakeld)

Meer weten over wat dossiertoegang precies inhoudt en wat dit betekent voor jouw persoonlijke gegevens? Lees dan het artikel Wie kan mijn dossier inzien?

Contactpersonen toevoegen of verwijderen

Je ontvangt automatisch een e-mailnotificatie wanneer er een contactpersoon wordt toegevoegd of verwijderd aan jouw contactenlijst. Je kunt niet zelf contactpersonen toevoegen of verwijderen. Wil je graag een connectie met een zorgprofessional of heb je bezwaar tegen een met jou gemaakte connectie?  Neem dan contact op met jouw zorgprofessional