Binnen Healthspace kun je communiceren met jouw contactpersonen. Iemand is een contactpersoon als zij een connectie hebben met jouw Karify profiel. Jouw contactpersonen kunnen:

• met jou in Karify communiceren via beveiligd berichtenverkeer, zowel in de webtoepassing als in de mobiele app. Ze verschijnen in jouw contactenlijst op moment dat je een nieuw bericht opstelt;
  • documenten met je uitwisselen;
  • (indien van toepassing) online opdrachten voor jou klaarzetten en met de voortgang van jouw opdrachten meekijken;
  • ingeplande opdrachten van feedback voorzien;
  • meelezen met communicatie met andere contactpersonen;

Als een contactpersoon een nieuwe connectie met jou maakt of een bestaande connectie verwijdert, dan krijg je hiervan automatisch een notificatie per e-mail. Zo ben je direct op de hoogte als iemand in Karify (niet meer) met jou kan communiceren en meekijken.

In sommige Healthspaces vind je op het Werkblad een overzicht van jouw contactpersonen. Zo zie je direct met wie je berichten en bestanden kunt uitwisselen, en wie met jou mee kan kijken in jouw Karify opdrachten.

Je vindt het Werkblad als volgt:

• Log in op My Karify
  • Klik op de knop Healthspaces
  • Klik op het logo/naam van je zorgaanbieder
  • Nu ben je direct op het Werkblad.