Je kunt een inlogcode ontvangen per mail of op je telefoon.

Weet je niet zeker of je een telefoonnummer hebt ingesteld? Lees dan het artikel Hoe wijzig ik mijn telefoonnummer.

Als je de inlogcode niet hebt ontvangen in je email, controleer dan het volgende:

• Ververs de mailbox een keer: mogelijk moest de nieuwe mail nog opgehaald worden
  • Controleer of je de juiste e-mailbox bekijkt. De code wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee je inlogt in Karify.
  • Controleer de spambox / ongewenste post. Mogelijk wordt de inlogcode per abuis afgevangen door het spamfilter.

Als je de code normaliter op je telefoon ontvangt, controleer dan:

• Is je ingestelde telefoonnummer juist? Lees hier hoe je jouw ingestelde telefoonnummer kunt bekijken en wijzigen.
  • Heeft je telefoon bereik?
  • Heb je de code toch in je mail ontvangen? Controleer je mailbox of hier wellicht toch een mail is aangekomen.

Eventueel kun je de code nogmaals aanvragen door opnieuw in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Als je de inlogcode herhaaldelijk niet ontvangt, neem dan contact op met de Karify helpdesk.