Als je bij het invullen van de inlogcode de melding "Inlogcode is onjuist" ziet, dan is de inlogcode niet (meer) geldig.

De inlogcode is eenmalig geldig. Als je reeds een nieuwe inlogcode hebt ontvangen, dan is alleen de nieuwste inlogcode geldig.

Controleer daarom of de inlogcode die je invult de meest recente code is.

Sommige mailprogramma's groeperen mails met hetzelfde onderwerp. Open dan de mails om te bekijken welke de meest recente is.

De inlogcode is slechts 30 minuten geldig. Je kunt een nieuwe code aanvragen door opnieuw in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord. Op dat moment wordt een nieuwe code verstuurd.

Ontvang je geen nieuwe code? Bekijk dan het artikel Ik heb mijn inlogcode niet ontvangen.