In jouw Karify accountinstellingen kun je bepalen welke notificaties je wilt ontvangen op jouw e-mailadres. Bijvoorbeeld wanneer je een bericht ontvangt van je behandelaar of wanneer er nieuwe opdrachten voor je zijn klaargezet.

Taal van de email notificaties

De taal van jouw email notificaties is gebaseerd op een combinatie van de taalinstellingen van jouw Karify account en van de Healthspace(s) waartoe jij toegang hebt.

Als je de notificaties in een andere taal wilt ontvangen, dan kun je dit instellen via jouw Mijn account -> Accountinstellingen -> Voorkeurstaal. Selecteer hier in welke taal jij de email notificaties en Healthspaces wilt zien.

Notificaties in de mobiele app

Maak je gebruik van de mobiele app van Karify en wil je meer weten over (push) notificaties? Lees dan dit artikel