Karify is onlangs in een nieuw jasje gestoken. Met het nieuwe menu navigeer je makkelijker door Karify. Het platform is nu meer responsive; dit betekent dat het menu op laptop, tablet én smartphone goed toegankelijk is.

Als gevolg ziet onze webapplicatie er iets anders uit dan je gewend bent. In dit artikel worden de vijf grootste veranderingen op een rijtje gezet.

1. Menu Healthspace

Je vindt nu alle functionaliteiten gemakkelijk op één plek: in het linkermenu. Hier kun je bijvoorbeeld naar jouw klaargezette opdrachten op het Werkblad of de Bibliotheek inzien.

2. Jouw persoonlijke account: Mijn Karify

Ook jouw persoonlijke Karify account vind je nu links in het menu, onder jouw naam. Zo kun je bijvoorbeeld je accountinstellingen aanpassen onder Mijn account of je ingeleverde opdrachten inzien in Mijn dossier. Via het linkermenu kun je ook uitloggen uit Karify.

3. Weergave op tablet en mobiel

Het linkermenu is inklapbaar. Door op de drie horizontale streepjes (hamburgermenu) te klikken kun je het menu in- en uitklappen. Dit creëert meer rust op je scherm en zorgt ervoor dat de Karify webapplicatie makkelijker te gebruiken is op je tablet en telefoon.

4. Navigatie tussen Healthspaces

Om naar de online behandelomgeving (Healthspace) van jouw zorgaanbieder te gaan, klik je op Healthspaces of op het pijltje bovenaan in het linkermenu. Kies vervolgens de juiste Healthspace.

5. Contact met onze helpdesk

Heb je vragen over de applicatie? In het linkermenu vind je onderaan een directe link naar onze online Helpdesk. Hier zijn veelgestelde vragen te vinden en online handleidingen over het werken in Karify. Wil je een vraag stellen aan de Karify Helpdesk? Klik op het vraagteken rechtsboven en we staan je graag te woord.