Afhankelijk van de instellingen van jouw zorgorganisatie, wordt Karify ook wel ingezet als cliëntenportaal. In dat geval zie je extra functionaliteiten in het linkermenu. Deze worden onderstaand besproken.

ROM-vragenlijst

Hier kunnen vragenlijsten voor je worden klaargezet door jouw zorgprofessional. Je ontvangt een notificatiemailtje zodra er een nieuwe vragenlijst voor je is klaargezet.

Onder In te vullen vragenlijsten kun je vragenlijsten invullen, de antwoorden opslaan en op een later tijdstip eventueel verdergaan met het invullen van de vragenlijst.

• Met de knop Terug of de pijl naar links onderaan de pagina keer je terug naar het overzicht van de vragenlijst. Je wordt gevraagd of je je antwoorden op wilt slaan.

• Met de knop Opslaan en verzenden of het envelopje onderaan de pagina worden je antwoorden opgeslagen en met je behandelaar gedeeld. De vragenlijst wordt verplaatst naar Afgehandelde vragenlijsten.

• Met de knoppen Vorige en Volgende en de pijltjes onderaan de pagina kun je navigeren tussen de verschillende pagina's van de vragenlijst.

Onder Afgehandelde vragenlijsten kun je jouw ingeleverde vragenlijsten teruglezen. Je antwoorden kun je hier niet meer aanpassen.

Agenda

Hier vind je jouw afspraken met jouw zorgprofessionals terug. De volgende weergaven zijn mogelijk: Dag, Week, Maand en Lijst. De lijst toont alle geplande afspraken (tot een jaar vooruit).

Sommige zorgorganisaties stellen de agenda zo in dat jij zelf je afspraken kunt bewerken (een andere datum en/of tijdstip kiezen) en/of zelf je afspraken kunt maken. Heb je deze optie niet? Neem dan contact op met je zorgaanbieder om je afspraak te wijzigen of te maken.

Behandelplan

Je vindt hier onderdelen van je zorgplan terug: de Zorgvraag, Probleemomschrijving, Indicatiestelling en de Toelichting zorgplan. Daarnaast zijn de behandelverantwoordelijken, de status van het plan, de aanmaakdatum en eventueel de datum van het definitief maken zichtbaar. Je kunt, zolang er nog geen akkoord is gegeven op het plan, op het hoogste niveau doelen toevoegen en/of verwijderen. Zodra je het zorgplan hebt geaccordeerd, is wijzigen niet meer mogelijk.

Correspondentie

Hier zie je correspondenties terug die zijn opgenomen in je dossier. Bijvoorbeeld een correspondentie met je huisarts.