Welkom bij de Karify Helpdesk
voor cliƫnten

Maak je als zorgverlener gebruik van Karify? Ga dan naar de support pagina's

Starten met Karify

Wat kan ik met Karify? Een uitgebreide inleiding.

Berichten

Berichten in Karify is een handige manier om via een beveiligde manier te communiceren en documenten te delen met andere Karify-gebruikers.

Online opdrachten

In Karify kun je opdrachten maken, als dit voorkomt in jouw behandelomgeving.

Mijn Dossier

In Mijn Dossier kun je medische informatie opslaan.

Accounts en profielen

Informatie toevoegen aan jouw profiel? De account aanpassen of opzeggen? Hier kun je meer informatie vinden over accounts en profielen

FAQs

Hier kun je antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.