Op je mobiele telefoon kan een notificatie worden getoond als je een nieuw bericht ontvangt in de Karify app. Je kunt zelf instellen of je een notificatie hiervan ontvangt, en hoe deze getoond wordt.

Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om wel een notificatie te ontvangen, maar dat de inhoud hiervan niet op het startscherm getoond wordt. Hoe je de notificaties toont, is afhankelijk van jouw telefooninstellingen.

In Android kun je direct vanuit de Karify app de push notificaties voor je telefoon in- en uitschakelen via de Accountinstellingen.

Verschuif in de accountinstellingen de slider om je notificaties aan of uit te zetten.

Als je wel de notificaties wilt ontvangen, maar niet de afzender wil tonen, dan kun je dit wijzigen in je telefooninstellingen. Voor meer informatie over het tonen van notificaties op een Android telefoon, kun je dit artikel bekijken: https://support.google.com/android/answer/6111294?hl=nl&ref_topic=7651296.

Voor informatie over het instellen van notificaties op een telefoon met iOS, kun je deze pagina bekijken: https://support.apple.com/nl-nl/HT201925.

De instellingen van je e-mailnotificaties vanuit Karify kun je niet vanuit de app of je telefoon wijzigen. Dit kun je doen via de webtoepassing op je computer met behulp van dit artikel