Met de Karify app kun je vanaf je mobiele telefoon een bericht versturen naar je zorgprofessional. Hieronder vind je meer informatie over hoe dit werkt.

Log in met je inlogcode, vingerafdruk of Face ID gezichtsherkenning.

Stap 1

Navigeer in de app naar Berichten > Alle berichten > tik op het potlood-icoon

Stap 2
Selecteer een naam uit de contactenlijst of zoek deze op via de zoekbalk.
Als je het bericht naar meerdere contacten wil versturen, dan kun je meerdere namen selecteren. De namen zijn voor alle geadresseerden zichtbaar.

Ga naar de volgende stap.

Stap 3

Voer het onderwerp in en tik op volgende.

Stap 4

Je kunt nu een bericht typen en het bericht verzenden.

Klik op het verzendicoon (Android) of op Stuur (iOS) om het bericht te verzenden.

Toegang tot meerdere Healthspaces

Als je toegang hebt tot meerdere online behandelomgevingen (Healthspaces) en je hebt hier met dezelfde zorgprofessional een connectie, dan zie je in de contactenlijst de naam van de Healthspace staan onder de naam van je contactpersoon. Het bericht zal binnen die Healtspace naar de contactpersoon verzonden worden.