Met de Karify app kun je vanaf je mobiele telefoon een bericht versturen naar je zorgverlener. Hieronder vind je meer informatie over hoe dit werkt.

Log in met je inlogcode of vingerafdruk.

Stap 1

Selecteer na het inloggen Berichten -> Alle berichten -> klik op het potlood icoon.

Stap 2

Selecteer een naam uit de contactenlijst of zoek deze op via de zoekbalk.

Als je het bericht naar meerdere contacten wilt versturen, dan kun je meerdere namen selecteren. De namen zijn voor alle geadresseerden zichtbaar.

Ga naar de volgende stap.

Stap 3

Vul een onderwerp in en bevestig deze via het vinkje (Android) of de knop Maak aan (iOS).

Stap 4

Je kunt nu een bericht typen en het bericht verzenden.

Klik op het verzendicoon (Android) of op Stuur (iOS) om het bericht te verzenden.

Toegang tot meerdere Healthspaces

Als je toegang hebt tot meerdere online behandelomgevingen (Healthspaces) en je hebt hier met dezelfde zorgverlener een connectie, dan zie je in de contactenlijst de naam van de Healthspace staan onder de naam van je contactpersoon. Het bericht zal binnen die Healtspace naar de contactpersoon verzonden worden.