Met de Karify app kun je vanaf je mobiele telefoon een bericht versturen naar je zorgverlener. Hieronder vind je meer informatie over hoe dit werkt.

Log in met je inlogcode of vingerafdruk.

Stap 1

Klik na het inloggen onderin het scherm op het potlood.

Stap 2

Selecteer een naam uit de contactenlijst of zoek deze op via de zoekbalk.

Als je het bericht naar meerdere contacten wilt versturen. dan kun je meerdere namen selecteren. De namen zijn voor alle geadresseerden zichtbaar.

Ga naar de volgende stap.

Stap 3

Vul een onderwerp in en bevestig deze via het vinkje (Android) of de knop Maak aan (iOS).

Stap 4

Je kunt nu een bericht typen en het bericht verzenden.

Klik op het verzendicoon (Android) of de knop Stuur (iOS) om het bericht te verzenden.

Een healthspace selecteren

Als je toegang hebt tot meerdere online behandelomgevingen (healthspaces) en je hebt hier met dezelfde zorgverlener een connectie, dan dien je aan te geven naar welke omgeving je het bericht wilt sturen.

Als je slechts lid bent van 1 healthspace, dan hoef je geen selectie te maken, dan wordt automatisch de omgeving geselecteerd waarvan je lid bent.