Er kunnen diverse redenen zijn waarom het niet lukt om een Karify account aan te maken. Bekijk hieronder welke situatie voor jou van toepassing is. Per situatie bestaat beschreven wat je kunt doen.

Heb je al een Karify account?

Als je al een Karify account hebt, dan kun je kiezen of je een nieuw Karify account aanmaakt, of dat je gebruikmaakt van je bestaande Karify account.

1. Ik wil mijn bestaande Karify account gebruiken

• Open de e-mail met de nieuwe uitnodiging voor een Healthspace.
  • Klik op de link Uitnodiging accepteren in de e-mail.
  • Klik onder de vraag Heb je al een Karify account? op Inloggen. Log in met je bestaande Karify inloggegevens.
  • Je hebt nu toegang tot de nieuwe Healthspace met jouw bestaande Karify account.

Als je het wachtwoord van jouw Karify account bent vergeten, dan kun je deze opnieuw instellen via Wachtwoord vergeten.

2. Ik wil een nieuw Karify account aanmaken

Je kunt een nieuw Karify account aanmaken op een ander e-mailadres

Met een e-mailadres kun je slechts één Karify account aanmaken.

Onderstaand staat beschreven hoe je een nieuw Karify account aanmaakt:

• Vul alle velden in het formulier in.
  • Controleer het e-mailadres. Je kunt zelf kiezen op welk e-mailadres je jouw Karify account wilt aanmaken. Dit moet dus een ander e-mailadres zijn dan degene waarop jouw andere Karify account geregistreerd staat.
  • Kies een veilig wachtwoord dat bestaat uit minimaal 8 tekens, waarvan minimaal 1 hoofdletter en minimaal 1 speciaal teken.
  • Als alle velden zijn ingevuld, klik dan op Maak account aan.
  • Lees de gebruikersvoorwaarden en kies of je deze wilt accepteren.
  • In de laatste stap wordt automatisch een activatielink naar jouw gekozen mailadres gestuurd. Ga naar je mail en klik op de link om jouw Karify account te activeren.

Veelvoorkomende vragen

• Ik krijg de melding dat het e-mailadres al wordt gebruikt
    Als je deze melding ontvangt, betekent dit dat er al een Karify account op dit mailadres. Je kunt ervoor kiezen om in te loggen met je bestaande Karify inloggegevens.

Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je een nieuw wachtwoord instellen via Wachtwoord vergeten. Je kunt ook een nieuw account aanmaken op een ander e-mailadres.

• Ik krijg de melding 'Ongeldige combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Probeer het nog eens!'
    Als de inloggegevens ongeldig zijn, dan zit er een typefout in het e-mailadres of het wachtwoord. Je kunt een nieuw wachtwoord instellen via Wachtwoord vergeten.

• Ik krijg de melding 'Het account waarmee je wilt inloggen is gedeactiveerd.'
    Als je de melding krijgt dat het account disabled is, dan is jouw Karify account gedeactiveerd. Neem contact op met de Karify helpdesk om jouw account te heractiveren.

Je kunt er ook voor kiezen om een nieuw Karify account aan te maken, of jouw oude Karify account te laten verwijderen. Lees dit artikel voor meer informatie over het verwijderen van jouw Karify account.

• Ik ontvang geen activatielink
    Als je geen mail met activatielink ontvangt, controleer dan de spam/ongewenste post van jouw mailbox.
    Je kunt ook een nieuwe activatielink laten versturen via Verstuur activatielink opnieuw.
    Ontvang je herhaaldelijk geen activatielink? Neem dan contact op met de Karify helpdesk.

• De uitnodiging is ongeldig
    De uitnodiging kan worden teruggetrokken door de verzender. Ook verloopt de uitnodiging als deze al is gebruikt om een Karify account mee aan te maken.
    Neem contact op met je zorgprofessional om een nieuwe uitnodiging te ontvangen.

• Ik kan niet op de link in de uitnodiging klikken
    Sommige mailprogramma's/providers staan zo ingesteld dat je niet op links in mails kunt klikken. Hoe je deze instelling aanpast, verschilt per mailprogramma/provider. Je kunt ervoor kiezen de link te kopiëren (Klik op de link met de rechtermuisknop -> Linkadres kopieren) en te openen in een nieuw tabblad.