In Karify heb je verschillende mogelijkheden voor het behouden van jouw Karify gegevens. Je kunt - ook na je behandeling - kosteloos toegang houden tot jouw eigen Karify account, of je account tijdelijk deactiveren als je momenteel geen gebruik maakt van Karify. In dit artikel staan deze mogelijkheden beschreven. 


Ik wil mijn Karify gegevens zelf behouden, maar mijn behandelaar hoeft niet meer mee te kijken.

In Karify kun je lid zijn van een Healthspace van een zorgaanbieder. Jouw behandelaar kan in deze online omgeving meekijken met jouw opdrachten, berichten met jou uitwisselen en feedback geven. 


Als je geen lid meer wilt zijn van de healthspace, bijvoorbeeld omdat je behandeling is afgelopen en je behandelaar hoeft niet langer in jouw Karify gegevens mee te kijken, dan kun je jouw healthspace lidmaatschap opzeggen. Je behandelaar heeft dan geen inzage meer in jouw Karify gegevens in de healthspace. 


Je houdt zelf kosteloos toegang tot jouw gegevens in Mijn dossier in My Karify. Hierin kun je zelf alle ingeleverde opdrachten, uitgewisselde berichten en opgeslagen bestanden terugvinden. Ook kun je met jouw Karify account (opnieuw) lid worden van Healthspaces van zorgaanbieders. 


Je lidmaatschap opzeggen gaan als volgt:


Klik rechtsboven op je profielfoto -> Mijn account. 




  • Klik op Informatie in het linkermenu. 

  • Klik onder het kopje Mijn profielen op het Healthspace logo.

  • Kies voor Lidmaatschap opzeggen.

Ook jouw zorgverlener kan jouw lidmaatschap bij de Healthspace beëindigen, bijvoorbeeld als je niet langer in behandeling bent. Je krijgt een e-mail waarmee je op de hoogte gebracht wordt dat jouw lidmaatschap is beëindigd. 


Ik wil op dit moment geen gebruik meer maken van Karify

Als je op dit moment geen gebruik meer wilt maken van Karify, dan kun je jouw Karify account deactiveren.

Je kunt dan niet meer inloggen in Karify, je hebt geen toegang meer tot de Healthspace(s) van jouw behandelaar(s) en je behandelaars kunnen niet meer meekijken in jouw gegevens in Karify. Ook heb je geen toegang meer tot jouw eigen Karify dossier, met jouw ingeleverde opdrachten, uitgewisselde berichten en opgeslagen bestanden. 


Jouw Karify gegevens worden niet automatisch verwijderd. Als je later opnieuw toegang wil hebben tot jouw Karify gegevens, dan kun je per email een verzoek sturen om jouw Karify account te laten heractiveren. Een verzoek voor heractiveren kun je sturen naar help@karify.com


Je account deactiveren gaat als volgt:


1. Klik op jouw profielfoto/gebruikersnaam.

2. Klik op Mijn account.



3. Klik op Accountinstellingen en kies het tabblad Deactiveer account.


4. Vink het vakje aan naast Ja, ik wil mijn account deactiveren en begrijp dat dit definitief is

5. Vul je wachtwoord in, vink het vakje aan en klik op Deactiveren.


Heb je per abuis je account gedeactiveerd, en wil je deze toch graag laten heractiveren? Neem dan contact op met onze support via help@karify.com


Ik wil mijn Karify gegevens definitief laten verwijderen

Als je geen gebruik meer wilt maken in Karify, en je wilt dat jouw Karify gegevens definitief worden verwijderd van de Karify servers, dan kun je hiervoor een verzoek indienen via help@karify.com

Gegevens die jouw zorgaanbieder in andere systemen heeft opgeslagen ten behoeve van hun dienstverlening worden niet door Karify verwijderd. Daarvoor kun je een verzoek bij je zorgaanbieder indienen.


Let op: het verwijderen van je Karify gegevens kan niet ongedaan gemaakt worden. 

Als je misschien later toch graag nog met Karify verder wilt, dan kun je ervoor kiezen om je account te deactiveren