In Karify kun je onder Mijn account je account en profiel instellingen aanpassen. Het aanvullen van je profiel versoepelt het aanmelden bij nieuwe Healthspaces.

Mijn account

Rechtsboven op het werkblad verschijnt de profielafbeelding/naam. Klik hierop en kies voor Mijn account.

Vervolgens zie je links een menu met verschillende opties.

Account

Hier kun je via subtabs diverse voorkeursinstellingen kiezen. Probeer er enkele uit, zoals het uploaden van een profielafbeelding, het wijzigen van het wachtwoord of e-mailadres, of het instellen van je voorkeurstaal.

Profiel

Hier kun je je profielgegevens aanvullen, zoals je naam, adres en burgerservice nummer. Dit kan het aanmelden tot Healthspaces vergemakkelijken, omdat sommige opgevraagde gegevens dan automatisch voor je worden ingevuld. Je Kiest zelf welke gegevens je wilt delen.
Als je met je muis over het Healthspace icoon rechts navigeert, kun je zien welke informatie gebruikt wordt door welke Healthspace.

Notificaties

Hier kun je bepalen welke notificaties je wilt ontvangen op je privé mailadres. Bijvoorbeeld wanneer je een bericht ontvangt van je behandelaar of wanneer er nieuwe opdrachten voor je zijn klaargezet.
In het artikel E-mail notificaties lees je hier meer over.

Afwezigheidsmelding
Als je tijdelijk niet op berichten kunt reageren, bijvoorbeeld omdat je met vakantie of verlof gaat, kun je hier een afwezigheidsmelding instellen.
In het artikel Afwezigheidsmelding lees je hoe je dit doet.

Lidmaatschappen

Hier vind je de Healthspaces waarvan je lid bent. Je kunt hier  je telefoonnummer wijzigen door op het logo/de naam van de Healthspace te klikken waarbinnen je een telefoonnummer wilt doorvoeren.
In het artikel Hoe wijzig ik mijn telefoonnummer? lees je hier meer over.