Lukt het niet om in te loggen? Dit kan meerdere oorzaken hebben. Lees de stappen hieronder door. Mocht het dan nog niet lukken, stuur dan gerust een vraag in naar onze Helpdesk via dit portal.

Account

Om in te loggen op Karify heb je eerst een account nodig. Je kunt een account aanmaken via een uitnodiging van jouw zorgverlener. Sommige zorgverleners stellen de optie beschikbaar om zelf een verzoek tot aanmelding te doen.

Lees meer over het aanmaken van een Karify account in het artikel Een Karify account openen.

Foutmeldingen bij het inloggen

• Ongeldige inloggegevens
    Deze melding verschijnt zodra de gebruikersnaam (e-mailadres) of het wachtwoord niet geldig is. Controleer of je alles correct hebt ingevuld.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik op Wachtwoord vergeten. Vul het e-mailadres in dat aan je Karify account gekoppeld is. Als dit e-mailadres klopt, wordt er een e-mail met een link gestuurd naar je e-mailadres. Met deze e-mail en link kun je je wachtwoord opnieuw instellen. Komt de mail niet aan? Lees dan hier wat je kunt doen.

• De inlogsessie is verlopen
    Probeer nogmaals in te loggen. Meestal lukt het dan wel.

• Account is disabled
    Het account is gedeactiveerd. Neem contact op met de Karify Helpdesk als je jouw account wilt heractiveren. Stuur bijvoorbeeld een ticket in via dit portal.