Lukt het niet om in te loggen? Dit kan meerdere oorzaken hebben. Lees de stappen hieronder door. Mocht het dan nog niet lukken, neem dan gerust contact op met de Karify helpdesk.

Account

Om in te loggen op Karify heb je een account nodig. Je krijgt een account door een uitnodiging van jouw zorgverlener, of door je zelf aan te melden. Lees hier meer over in het artikel Een Karify account openen.

Ongeldige inlogggevens

Deze melding verschijnt zodra de gebruikersnaam of het wachtwoord niet geldig is.

Je gebruikersnaam is je e-mailadres.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik op Wachtwoord vergeten. Je kunt dan het e-mailadres invullen dat aan je Karify account gekoppeld is. Als dit e-mailadres klopt, wordt er een e-mail met een link gestuurd naar je e-mailadres. Met deze e-mail en link kun je je wachtwoord opnieuw instellen.

De inlogsessie is verlopen

Probeer nogmaals in te loggen. Meestal lukt het dan wel.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Stuur dan een bericht naar de Karify helpdesk.