Lukt het niet om in te loggen? Dit kan meerdere oorzaken hebben. Lees de stappen hieronder door. Mocht het dan nog niet lukken, neem dan gerust contact op met de Karify helpdesk.

Account

Om in te loggen op Karify heb je een account nodig. Je kunt een account aanmaken via een e-mail uitnodiging van jouw zorgverlener. Sommige zorgverleners stellen de optie beschikbaar om zelf een verzoek tot aanmelding te doen. Lees meer over het aanmaken van een Karify account in het artikel Een Karify account openen.

Ongeldige inloggegevens

Deze melding verschijnt zodra de gebruikersnaam en/of het wachtwoord niet geldig is.

Je gebruikersnaam is je e-mailadres.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik op Wachtwoord vergeten. Je kunt dan het e-mailadres invullen dat aan je Karify account gekoppeld is. Als dit e-mailadres klopt, wordt er een e-mail met een link gestuurd naar je e-mailadres. Met deze e-mail en link kun je je wachtwoord opnieuw instellen.

De inlogsessie is verlopen

Probeer nogmaals in te loggen. Meestal lukt het dan wel.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Stuur dan een bericht naar de Karify helpdesk.