Foutmeldingen worden gebruikt om aan te geven wat er mis gaat bij de actie die je probeert uit te voeren in Karify. Elke foutmelding heeft een eigen betekenis.

Onderstaand staan een aantal voorbeelden beschreven met suggesties.

De uitnodiging is ongeldig

De uitnodiging voor Karify die je gebruikt is geannuleerd door de verzender, of is al eerder gebruikt om een Karify account mee aan te maken.

Neem contact op met je zorgaanbieder om een nieuwe uitnodiging te laten versturen.

E-mailadres is al in gebruik

Het e-mailadres waarmee je een Karify account probeert aan te maken is al eerder gebruikt om een Karify account mee te maken.

Je kunt slechts één Karify account aanmaken op een e-mailadres.

Kies voor Inloggen om de uitnodiging te accepteren met je bestaande Karify inloggegevens, of maak een nieuw account met een ander e-mailadres.

Wil je meer weten over het oplossen van problemen bij het aanmaken van een account? Lees dan dit artikel

Ongeldige inloggegevens

Het e-mailadres of het wachtwoord waarmee je probeert in te loggen bevat een fout.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik dan op Wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Heb je nog geen Karify account? Neem dan contact op met jouw zorgaanbieder om een uitnodiging te vragen.

Ongeldige verificatiecode

Deze melding verschijnt als je een verificatiecode invult die onjuist of verlopen is.

Een verificatiecode is slechts 30 minuten geldig, en verloopt zodra je een nieuwe verificatiecode opvraagt.

Controleer of je de meest recente verificatiecode gebruikt of vraag een nieuwe verificatiecode aan door opnieuw in te loggen.

Account is disabled

Het Karify account waarmee je probeert in te loggen is gedeactiveerd. Neem contact op met de Karify helpdesk om het account te heractiveren.

CSRF token is ongeldig

Deze melding verschijnt als jouw browser bepaalde gegevens niet goed kan verwerken.

Ververs de webpagina, of sluit je internetbrowser en open de pagina opnieuw.

Blijft de melding herhaaldelijk in beeld? Neem dan contact op met de Karify helpdesk.

500 server error

Er gaat iets mis met het verwerken van jouw actie op de server.

Probeer de actie nogmaals. Krijg je de foutmelding opnieuw? Neem dan contact op met de Karify helpdesk.

404 melding

Een 404 melding verschijnt als je een pagina probeert te bezoeken die niet meer bestaat.

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je een link aanklikt in een verouderde mail, of dat het adres in de adresbalk onjuist is.

Probeer op een andere manier de pagina te benaderen. Lukt dit niet? Neem dan contact op met de Karify helpdesk.