Karify is een moderne web-applicatie, te gebruiken met de meest moderne browsers en op een verscheidenheid aan devices. We raden aan om ten allen tijde de modernste versie van de browser en besturingssysteem van jouw apparaat te gebruiken.

Aanbevolen browsers zijn:

Belangrijk:
Microsoft internet Explorer 11 wordt niet langer meer ondersteund. Je kunt gebruik maken van één van de bovengenoemde browsers.

Maak je gebruik van het cliëntenportaal
De Agenda, ROM-vragenlijst, en Behandelplan worden op dit moment niet weergegeven op een telefoon/tablet. Tevens wordt het niet getoond in de browser Apple Safari. Je kunt gebruik maken van één van de andere browsers die bovengenoemd staan.

Voor een goede werking van Karify is het nodig dat Javascript is ingeschakeld in jouw browser. Als Javascript is uitgeschakeld, dan zal de webpagina niet laden en zie je een melding.

Bekijk deze instructies hoe je Javascript kunt inschakelen in jouw browser.

Je kunt ook de Karify app op je telefoon/tablet gebruiken. Navigeer voor meer informatie naar de helppagina: Voor het eerst inloggen in de Karify app