Er zijn 3 manieren om bij je Healthspace te komen:

1. Log in op de URL van de Healthspace.

Deze kun je opvragen bij je zorgverlener. Soms staat de link ook op de website van je zorgverlener.

2. Log in op my.karify.com.

Ga naar my.karify.com en log in met je inloggegevens. Vervolgens zie je op het werkblad van welke Healthspace je lid bent. Klik op het blok om naar de Healthspace te gaan.

3. Klikken op 'Healthspaces'.

Log in op je Healthspace of op my.karify.com. Vervolgens klik je op Healthspaces. Dit is het eerste menu-item rechtsboven. Je ziet nu een overzicht van de Healthspaces waarvan je lid bent.

Staat hier niets? Dan ben je nog geen lid van een Healthspace. Neem dan contact op met je zorgverlener of met de helpdesk van Karify.

Problemen met inloggen? Lees het artikel Ik kan niet inloggen.