Binnen Karify kun je lid zijn van een of meerdere Healthspaces. Hoe kom je nu bij de juiste Healthspace? In dit artikel worden de 3 manieren om bij je Healthspace te komen besproken.

1. Log in via de webpagina van de Healthspace.

De webpagina van de Healthspace kun je opvragen bij je zorgverlener. Soms staat de link ook op de website van je zorgverlener. Als je via deze webpagina inlogt kom je direct in de betreffende Healthspace terecht.

2. Log in op My Karify.

Ga naar https://my.karify.com en log in met je gebruikersgegevens. Vervolgens zie je op jouw werkblad tot welke Healthspace(s) je toegang hebt. Klik op de tegel met het logo/de naam van de Healthspace om naar de betreffende Healthspace te gaan.

3. Klikken op de Healthspaces knop

Ga naar https://my.karify.com en log in met je gebruikersgegevens.

Klik op de Healthspaces knop. Je ziet nu een overzicht van de Healthspaces waarvan je lid bent. Klik op de naam/logo van de Healthspace waar je naartoe wilt.

Staat hier niets? Dan ben je nog geen lid van een Healthspace. Neem dan contact op met je zorgaanbieder om te vragen om een uitnodiging.

Problemen met inloggen? Lees het artikel Ik kan niet inloggen.