Er zijn 3 manieren om bij je Healthspace te komen:

1. Log in via de webpagina van de Healthspace.

Deze kun je opvragen bij je zorgverlener. Soms staat de link ook op de website van je zorgverlener.

2. Log in op My Karify.

Ga naar https://my.karify.com en log in met je inloggegevens. Vervolgens zie je tot welke Healthspace je toegang hebt. Klik op de tegel met het logo/de naam van de Healthspace om naar de betreffende Healthspace te gaan.

3. Klikken op de Healthspaces knop

Log in via https://my.karify.com

Klik op de Healthspaces knop. Je ziet nu een overzicht van de Healthspaces waarvan je lid bent.

Klik op de naam/logo van de Healthspace waar je naartoe wilt.

Staat hier niets? Dan ben je nog geen lid van een Healthspace. Neem dan contact op met je zorgaanbieder om te vragen om een uitnodiging.

Problemen met inloggen? Lees het artikel Ik kan niet inloggen.