In een Healthspace kun je gebruikmaken van de informatie, opdrachten en functionaliteiten die de zorgaanbieder hier aanbiedt. De manier waarop je toegang kunt krijgen tot de Healthspace wordt bepaald door de zorgaanbieder.

Toegang met een uitnodiging

Je krijgt een uitnodiging namens de zorgaanbieder. Hierbij ontvang je een email, waarin je op een link kunt klikken. Vervolgens word je naar een pagina geleid om een Karify account aan te maken of - als je al een Karify account hebt - in te loggen met bestaande inloggegevens. Lees in dit artikel meer over het aanmaken van een Karify account.

Toegang aanvragen

Bij sommige Healthspaces is het mogelijk om toegang aan te vragen. Op de loginpagina van de Healthspace vind je een Word lid knop.

Als je klikt op Word lid, dan kun je daarna jouw contactgegevens invullen. Klik op de knop Vraag lidmaatschap aan.

Nu wordt er een verzoek gestuurd naar de beheerder van de Healthspace, die beoordeelt of jij toegang krijgt tot de Healthspace. Je ontvangt een email als jouw lidmaatschapsverzoek is beoordeeld. Als deze is goedgekeurd, kun je een Karify account aanmaken en krijg je toegang tot de Healthspace.

Direct toegang krijgen

De zorgaanbieder kan ervoor kiezen dat je direct toegang kunt krijgen tot de Healthspace.

In dat geval zie je op de loginpagina een knop Word lid (zie afbeelding hierboven).

Als je hierop klikt, kun je een nieuw Karify account aanmaken. Zodra je jouw Karify account hebt aangemaakt en geactiveerd, heb je toegang tot de Healthspace van de zorgaanbieder.

Als je al een Karify account hebt, kun je in deze stap kiezen voor Inloggen