Jouw zorgprofessional kan een opdracht voor je inplannen. Je krijgt een e-mailnotificatie om je ervan op de hoogte stellen dat er een nieuwe opdracht voor je klaarstaat. Hoe vind je deze opdrachten?

Klaargezette opdracht

Als een opdracht is ingepland, zie je deze op het Werkblad van de Healthspace. Ga hiervoor eerst naar de Healthspace waarin de opdracht voor je klaar staat. Dit kan via Healthspaces in het linker menu of het Neerwaartse pijltje bovenaan het linkermenu. Kun je de Healthspace niet vinden? Klik hier

Op het Werkblad zie je behandelmodules of losse opdrachten in blokken staan. Door op de blokken of opdrachten te klikken ga je naar de opdrachten toe.

Ingeleverde opdrachten

Zodra je een opdracht hebt ingeleverd, kun je deze terugvinden in Mijn dossier => Afgeronde opdrachten. Opdrachten in jouw dossier kun je niet wijzigen.

Opdracht wijzigen

Als je een ingeleverde opdracht wilt wijzigen, dan kun je deze opnieuw openen op je Werkblad en aanpassen. Klik dan op de opdracht die je wilt wijzigen (grijs in plaats van blauw). Uitzondering hierop zijn herhalende opdrachten (zoals bijvoorbeeld een dagboekformulier), deze kun je na inleveren niet meer aanpassen. Wel kun je weer een nieuwe herhalende opdracht invullen.

Ik heb mijn Werkblad gevonden, maar hier staan geen opdrachten klaar

Vraag bij je zorgprofessional na of hij/zij de opdracht voor je heeft ingepland en in welke Healthspace.

Mocht je de ingeplande opdrachten toch niet vinden, stuur dan gerust een vraag in naar onze Helpdesk via dit portaal.