Jouw zorgverlener kan een opdracht voor je inplannen. Zodra de opdracht is ingepland, zie je deze op het Werkblad van de Healthspace:

Klik op de knop Healthspaces bovenin het venster:

2. Klik op het logo van jouw zorgverlener. Je ziet nu jouw ingeplande opdrachten in blokken.

Je ingeleverde opdrachten zijn te vinden in Mijn dossier => Opdrachten

Ik heb mijn Werkblad gevonden, maar hier staan geen opdrachten klaar

Vraag bij je behandelaar na of hij/zij de opdracht voor je heeft ingepland en in welke Healthspace.

Ook is het mogelijk dat een opdracht niet zichtbaar is als je browser sterk verouderd is. In dat geval raden wij aan om je browser te updaten.

Mocht je de ingeplande opdrachten toch niet vinden, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via help@karify.com