Jouw zorgverlener kan een opdracht voor je inplannen. Je krijgt een e-mailnotificatie om je ervan op de hoogte stellen dat er een nieuwe opdracht voor je klaarstaat. Hoe vind je deze opdrachten?

Klaargezette opdracht
Zodra de opdracht is ingepland, zie je deze op het Werkblad van de Healthspace.

• Klik op Healthspaces bovenin het venster:

• Klik op het logo van jouw zorgverlener. Je ziet nu jouw ingeplande opdrachten in blokken:

Ingeleverde opdrachten

Zodra je een opdracht hebt ingeleverd, kun je deze terugvinden in Mijn dossier => Opdrachten.  Opdrachten in jouw dossier kun je niet wijzigen. Als je een ingeleverde opdracht wilt wijzigen, dan kun je deze opnieuw openen op je Werkblad en aanpassen. Uitzondering hierop zijn herhalende opdrachten (zoals bijvoorbeeld een dagboekformulier), deze kun je na inleveren niet meer aanpassen. Wel kun je weer een nieuwe herhalende opdracht invullen.

Ik heb mijn Werkblad gevonden, maar hier staan geen opdrachten klaar

Vraag bij je behandelaar na of hij/zij de opdracht voor je heeft ingepland en in welke Healthspace.

Ook is het mogelijk dat een opdracht niet zichtbaar is als je browser sterk verouderd is. In dat geval raden wij aan om je browser te updaten.

Mocht je de ingeplande opdrachten toch niet vinden, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via help@karify.com