Om te starten met Karify heb je eerst een Karify account nodig. Zodra je een account hebt, kun je lid worden van één of meerdere Healthspaces (online behandelomgevingen) van jouw zorgaanbieder(s). Je vindt verschillende typen zorgaanbieders met een Karify Healthspace: huisartsen, GGZ-instellingen en ziekenhuizen zijn enkele voorbeelden.

Download hier de korte versie van deze helppagina

Ik heb nog geen Karify account

Als je nog nooit eerder met Karify hebt gewerkt, dan heb je eerst een Karify account nodig. Je kunt een account aanmaken via een uitnodiging van jouw zorgprofessional

• Stap 1: Je ontvangt per e-mail een uitnodiging om lid te worden van de Healthspace van jouw zorgaanbieder. Klik op de link Uitnodiging accepteren

• Stap 2: Vul je gegevens in, zoals je e-mailadres en geboortedatum. We beschouwen je mailbox als een veilige plek, waar je notificatiemails betreffende je zorgtraject en mails om je wachtwoord te resetten op ontvangt.

Het wachtwoord dat je aanmaakt moet tenminste acht karakters lang zijn, waarvan minstens één hoofdletter en één speciaal karakter. Zodra je alles hebt ingevuld, klik op Maak account aan

• Stap 3: Accepteer de algemene voorwaarden door te klikken op Registreren.

• Stap 4: Let op: Om je account definitief te bevestigen wordt er een e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven gestuurd. Klik in deze mail op de link Bevestig je e-mailadres.

Je hebt nu een account voor Karify en kunt aan de slag!

Ik heb al wel een Karify account

Als je al een Karify account hebt, dan kun je hiermee gemakkelijk (opnieuw) lid worden van Healthspaces. Als je per e-mail bent uitgenodigd voor een Healthspace terwijl je al een Karify account hebt, dan accepteer je de uitnodiging als volgt:

• Stap 1: Klik in de uitnodiging op de link Uitnodiging accepteren

• Stap 2: Klik links op Inloggen onder de vraag Heb je al een Karify account?

• Stap 3: Log in met je bestaande Karify inloggegevens. Lees hier meer over inloggen op Karify.

Zelf lid worden van een Healthspace

Sommige Healthspaces bieden de optie om zelfstandig lid te worden van hun omgeving. Dit herken je aan de Word lid knop op de loginpagina van de Healthspace.

• Stap 1: Ga naar de startpagina van de Healthspace van jouw zorgaanbieder. Deze kun je vinden op de website van jouw zorgaanbieder, of vraag het aan je behandelaar.

• Stap 2: Klik op Word lid. Vul je naam en e-mailadres in en klik op Vraag lidmaatschap aan.

• Stap 3: Afhankelijk van de instellingen van de aanbieder ben je automatisch lid of moet de aanbieder eerst toestemming geven voor jouw lidmaatschap. Als jouw zorgaanbieder akkoord is, ontvang je een uitnodigingsmail en kun je de stappen doorlopen zoals hierboven beschreven.

FAQ

Het lukt niet om een account aan te maken. Lees dit artikel
Ik heb al een Karify account, maar het lukt niet om lid te worden van een Healthspace. Lees dit artikel
Lukt het met behulp van dit artikel nog steeds niet? Stuur dan een ticket naar onze Helpdesk via dit portaal (Stel een vraag).