In je Karify dossier kun je medische informatie bewaren. Bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Je kunt zelf bepalen of je deze medische gegevens voor jezelf houdt, of dat je deze deelt met je zorgverlener in de Healthspace. Wanneer je stopt met een behandeling binnen een Healthspace, blijft je dossier gratis bewaard. Zo kun je later altijd terugzien wat je gedaan hebt.

Jouw dossier is een verzameling van alles wat je hebt gedaan in Karify. Om naar je dossier te gaan klik je in het linkermenu op Mijn Dossier:

Tijdlijn

Hier zie je op tijdsvolgorde welke activiteiten binnen jouw dossier hebben plaatsgevonden.

Afgeronde opdrachten

De opdrachten die jij maakt, worden opgeslagen onder Afgeronde opdrachten. Een grijs tekstballonnetje rechtsonder betekent dat de opdracht feedback van je behandelaar bevat. Je kunt hierop reageren.

Bestanden

Hier kun je verschillende typen bestanden uploaden, bijvoorbeeld documenten, video’s of afbeeldingen. Om je dossier te ordenen kun je levensgebeurtenissen toekennen aan je bestanden, zoals 'Ontslag' of 'Verhuisd'. Per bestand kun je ervoor kiezen of je deze wilt delen met jouw contactpersonen binnen jouw Healthspace. In het artikel Delen vanuit je dossier lees je hier meer over.

Gebeurtenissen

Hier vind je op tijdsvolgorde de activiteiten die hebben plaatsgevonden in jouw Karify account, zoals berichten die je hebt gestuurd en ontvangen en opdrachten die je hebt ingeleverd.

Berichten

Hier vind je alle berichten die je hebt verstuurd naar en ontvangen van jouw contacten. Zo kun je altijd je berichten met jouw zorgverlener teruglezen.

FAQ

Ik kan mijn opdrachten niet vinden in Mijn Dossier.

Je ziet een opdracht pas terug in het dossier indien je deze hebt ingeleverd. Nieuwe opdrachten vind je op het Werkblad. Lees hier meer.