In je dossier kun je medische informatie bewaren. Bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Je kunt zelf bepalen of je deze medische gegevens voor jezelf houdt, of dat je deze deelt met je zorgverlener via de Healthspace.

Om naar je Dossier te gaan klik je op Mijn Dossier, rechtsboven in het werkblad:

Behandelaars waarmee je een connectie hebt kunnen jouw dossier inzien, als je een item deelt.

Je kunt, per item, bepalen of je een item wilt delen. Dit gaat als volgt:

1. Ga naar Mijn Dossier

2. Ga naar het bestand dat je wilt delen.

3. Klik op Deel om het bestand te delen met je zorgverlener(s).

4. Vink aan welke zorgverleners je een notificatie wilt sturen dat je het bestand hebt gedeeld.

Stoppen met delen

Je kunt ook ervoor kiezen om een gedeeld bestand niet meer te delen. Klik dan op Gedeeld -> Stop met delen.