In je Karify dossier kun je medische informatie bewaren, bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Je kunt er voor kiezen om deze medische gegevens te delen met je zorgprofessional binnen de Healthspace.

Welke bestanden kun je delen?

In jouw Karify dossier kunnen zowel je zorgprofessional als jijzelf bestanden plaatsen.

Van de bestanden die je zelf uploadt, kun je per bestand bepalen of je deze wilt delen binnen je online behandelomgeving (Healthspace) of niet. Wanneer je een bestand deelt, kunnen al jouw contactpersonen met dossiertoegang binnen die Healthspace dat bestand inzien.

Indien jouw zorgprofessional een bestand in jouw Karify dossier plaatst, is deze automatisch gedeeld binnen jouw Healthspace.

Meer weten over wie toegang heeft tot jouw dossier? Lees dit artikel

Bestanden delen

Een bestand delen gaat als volgt:

1. Ga naar Mijn Dossier -> Bestanden

1. Zoek het bestand dat je wilt delen.

2. Klik op Deel:

1. Indien je meerdere Healthspaces hebt, kies je binnen welke Healthspace je het item wilt delen:

1. Vink de contactpersonen aan waarvan je wilt dat deze een notificatie ontvangen van het gedeelde bestand. Let op: deze vinkjes zijn niet om te selecteren met welke contactpersonen je het bestand wilt delen. Als je kiest het bestand te delen, dan kunnen al jouw contactpersonen met dossiertoegang binnen die Healthspace het bestand inzien.

2. Klik op Deel

Stoppen met delen

Je kunt ook ervoor kiezen om een gedeeld bestand niet meer te delen. Klik dan op Gedeeld => Stop met delen.