In je Karify dossier kun je medische informatie bewaren. Bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Je kunt zelf bepalen of je deze medische gegevens voor jezelf houdt, of dat je deze deelt met je zorgverlener binnen de Healthspace.

Een bestand delen gaat als volgt:

1. Ga naar Mijn Dossier.

2. Ga naar Bestanden

3. Zoek het bestand dat je wilt delen.

3. Klik op Deel:

4. Indien je meerdere Healthspaces hebt, kies je binnen welke Healthspace je het item wilt delen.

5. Vink de contactpersonen aan waarvan je wilt dat deze een notificatie ontvangen van het gedeelde bestand. Let op: deze vinkjes zijn niet om te selecteren met welke contactpersonen je het bestand wilt delen. Als je kiest het bestand te delen, dan kunnen al jouw contactpersonen met dossiertoegang binnen die Healthspace het bestand inzien.

6. Klik op Deel.

Stoppen met delen

Je kunt ook ervoor kiezen om een gedeeld bestand niet meer te delen. Klik dan op Gedeeld -> Stop met delen.