In je dossier kun je medische informatie bewaren. Bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Je kunt zelf bepalen of je deze medische gegevens voor jezelf houdt, of dat je deze deelt met je zorgverlener via de Healthspace.

Je kunt per item in je dossier bepalen of je dit wilt delen. Wanneer je een item deelt, kunnen alle behandelaar waarmee je een connectie hebt binnen die Healthspace dat bestand inzien. Een item delen gaat als volgt:

1. Ga naar Mijn Dossier.

2. Ga naar het item dat je wilt delen.

3. Klik op Deel:

4. Kies met welke Healthspace je het item wilt delen.

Delen met je behandelaars

Klik je op Deel, dan kun je jouw medische bestanden delen met jouw behandelaars in de Healthspace. Door een behandelaar te selecteren ontvangt deze behandelaar een notificatie dat je het bestand hebt gedeeld. Al jouw behandelaren waarmee je binnen de Healthspace een connectie hebt hebben automatisch toegang tot jouw gedeelde bestand.