In je dossier kun je medische informatie bewaren. Bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Je kunt zelf bepalen of je deze medische gegevens voor jezelf houdt, of dat je deze deelt met je zorgverlener via de Healthspace.

Je kunt per item in je dossier bepalen of je dit wilt delen. Je kunt de items delen met:

• Je Healthstream contacten

• Een behandelaar uit de Healthspace

Een item delen in de Healthstream gaat als volgt:

1. Ga naar Mijn Dossier

2. Ga naar het item dat je wilt delen.

3. Klik op Deel of op het symbool van de Healthstream.

4. Kies met wie je het item wilt delen. Je kunt het delen met volgens van de Healthstream, of met een connectie uit je Healthspace.

Delen met je Healthstream volgers

Klik op het symbool van de Healthstream en vink aan dat je het bestand wilt delen op de Healthstream. Het bestand wordt op jouw Healthstream zichtbaar voor al jouw volgers.

Delen met je behandelaars

Klik je op Deel, dan kun je jouw medische bestanden delen met jouw behandelaars uit de Healthspace