Jij stelt zelf je medische dossier samen. Dit kan bestaan uit documenten, afbeeldingen, links en filmpjes. Ook kun je je dossier ordenen door Levensgebeurtenissen toe te kennen aan items in je dossier.

1. Om naar je Dossier te gaan klik je op Mijn Dossier, rechtsboven op het werkblad:

2. Klik op Nieuw bestand

3. Kies welk type bestand het is (bijvoorbeeld een video of een document).

4. Vul aanvullende informatie aan.

5. Ken het item toe aan een levensgebeurtenis. Met een levensgebeurtenis kun je je dossier ordenen. Bijvoorbeeld de levensgebeurtenis 'depressie', 'COPD' 'zwangerschap' of 'motor-ongeluk'.

6. Klik op Opslaan. Na het opslaan van het bestand kun je deze delen met je behandelaar(s) of met jouw volgers op de Healthstream.