In je Karify dossier kun je medische informatie bewaren, bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Je kunt er voor kiezen om deze medische gegevens te delen met je zorgverlener binnen de Healthspace. Ook kun je je dossier ordenen door Levensgebeurtenissen toe te kennen aan items in je dossier.

Hoe voeg ik een item toe aan Mijn dossier?

1. Ga naar Mijn Dossier:

1. Klik op Nieuw bestand

1. Kies welk type bestand je wilt toevoegen (bijvoorbeeld een video of een document).

2. Vul de aanvullende informatie aan.

3. Ken het item toe aan een levensgebeurtenis. Met een levensgebeurtenis kun je je dossier ordenen. Bijvoorbeeld de levensgebeurtenis 'depressie', 'COPD', 'zwangerschap' of 'motor-ongeluk'.

4. Klik op Opslaan

5. Als je wilt, kun je het bestand delen met je behandelaar waarmee je een connectie hebt binnen de Healthspace. Voor meer informatie, lees het artikel Delen vanuit je dossier

Berichten bijlage toevoegen aan jouw Karify dossier

Jouw contactpersonen kunnen berichten met bestanden als bijlage sturen. Deze bijlagen kun je gemakkelijk toevoegen aan jouw Karify dossier door op het icoon Voeg toe aan mijn dossier te klikken.