In je dossier kun je medische informatie bewaren. Bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Je kunt zelf bepalen of je deze medische gegevens voor jezelf houdt, of dat je deze deelt met je zorgverlener via de Healthspace. Wanneer je stopt met een behandeling binnen een Healthspace, blijft je dossier bewaard. Zo kun je later altijd terugzien wat je gedaan hebt.

Om naar je Dossier te gaan klik je op Mijn Dossier, rechtsboven op het werkblad:

Jouw dossier is een verzameling van alles wat je hebt gedaan in Karify.

Gebeurtenissen

Onder Gebeurtenissen vind je op tijdsvolgorde de activiteiten die hebben plaatsgevonden in jouw Karify account, zoals berichten die je hebt gestuurd en ontvangen, opdrachten die je hebt ingeleverd of posts op je Healthstream.

Berichten

Hier vind je alle berichten die je hebt verstuurd naar en ontvangen van jouw contacten. Zo kun je altijd je berichten met jouw zorgverlener teruglezen.

Bestanden

Onder het kopje Bestanden kun je verschillende type bestanden uploaden. Zo kun je bijvoorbeeld documenten uploaden, net zoals video’s of afbeeldingen. Ook kun je levensgebeurtenissen toekennen aan je bestanden. Met levensgebeurtenissen kun je je dossier ordenen.

Opdrachten

De opdrachten die jij maakt, worden opgeslagen in je dossier. Je vind je gemaakte opdrachten in het dossier onder Behandeling.