In je dossier kun je medische informatie bewaren. Bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Je kunt zelf bepalen of je deze medische gegevens voor jezelf houdt, of dat je deze deelt met je zorgverlener via de Healthspace. Wanneer je stopt met een behandeling binnen een Healthspace, blijft je dossier gratis bewaard. Zo kun je later altijd terugzien wat je gedaan hebt.

Om naar je Dossier te gaan klik je rechtsboven op Mijn Dossier:

Jouw dossier is een verzameling van alles wat je hebt gedaan in Karify.

Opdrachten

De opdrachten die jij maakt, worden opgeslagen onder Opdrachten. Een grijs tekstballonnetje rechtsonder betekent dat de opdracht feedback van je behandelaar bevat. Je kunt hierop reageren.

Bestanden

Onder Bestanden kun je verschillende typen bestanden uploaden. Dit kunnen bijvoorbeeld documenten, video’s of afbeeldingen zijn. Ook kun je levensgebeurtenissen toekennen aan je bestanden, zoals 'Ontslag' of 'Verhuisd'. Met levensgebeurtenissen kun je je dossier ordenen. In dit artikel  kun je lezen hoe je bestanden kunt delen met contactpersonen binnen jouw Healthspace.

Gebeurtenissen

Onder Gebeurtenissen vind je op tijdsvolgorde de activiteiten die hebben plaatsgevonden in jouw Karify account, zoals berichten die je hebt gestuurd en ontvangen en opdrachten die je hebt ingeleverd.

Berichten

Hier vind je alle berichten die je hebt verstuurd naar en ontvangen van jouw contacten. Zo kun je altijd je berichten met jouw zorgverlener teruglezen.