Hoe log ik in bij Karify? In dit artikel wordt beschreven hoe je je in de webtoepassing en in de Karify app kunt inloggen.

Klik hier om een smartcard (korte instructie) van deze helppagina te downloaden.

Account

Om in te loggen in Karify heb je eerst een account nodig. Nog geen Karify account? Klik hier.

Inloggen in de webapplicatie

• Stap 1: Ga naar de inlogpagina. Je hebt hiervoor twee mogelijkheden:

• De Karify pagina: my.karify.com

• De inlogpagina van de Healthspace van jouw zorgaanbieder. Deze kun je vinden op de website van jouw zorgaanbieder, of vraag het aan jouw zorgprofessional.

• Stap 2: Log in met je gebruikersgegevens. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord heb je zelf gekozen.

Inloggen in de Karify app

Als je de Karify app voor het eerst gebruikt, dan wordt er gevraagd om een inlogcode in te stellen. Als je deze code instelt, hoef je bij de volgende keer inloggen niet meer je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om de Karify app te ontgrendelen met je vingerafdruk, mits dit ondersteund wordt door jouw telefoon.
Lees hier meer over het inloggen in de Karify app.

Authenticatie in twee stappen

Met authenticatie in twee stappen (ook bekend als 2FA - twee-factor-authenticatie) is je account extra beveiligd. Voordat je met 2FA kunt inloggen, dien je dit eerst in te schakelen. Navigeer hiervoor naar de helppagina Authenticatie in twee stappen inschakelen

Heb je reeds de authenticatie in twee stappen ingeschakeld, en wil je dit wijzigen? Raadpleeg deze helppagina om de Authenticatie in twee stappen te wijzigen.

FAQ

Het lukt niet om in te loggen.
Inlogproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Raadpleeg allereerst het artikel Ik kan niet inloggen

Lukt het na het lezen van dit artikel nog steeds niet om in te loggen? Stuur dan een bericht naar onze Helpdesk via dit portaal (Stel een vraag) of vanuit Karify (vraagteken-icoon).