Als je de Karify app voor het eerst gebruikt, dan wordt er gevraagd om een inlogcode in te stellen. Als je deze code instelt, hoef je bij de volgende keer inloggen niet meer je e-mailadres en wachtwoord in te vullen.

Let op: om gebruik te maken van de Karify app, heb je een Karify account nodig. Heb je nog geen Karify account, bekijk dan het artikel Een account voor Karify aanmaken

Stap 1: Klik op Inloggen

Stap 2: Vul je e-mailadres en wachtwoord in.

Stap 3: Kies een pincode van 4 cijfers.

Stap 4: Vul de gekozen pincode nogmaals in.

Je bent nu voor het eerst ingelogd!

Inloggen met vingerafdruk

Sommige telefoons ondersteunen het gebruik van vingerafdruk om de telefoon en apps te ontgrendelen.

Als dit mogelijk is op jouw telefoon, dan kun je ervoor kiezen om op de Karify app in te loggen met je vingerafdruk. Dit kun je instellen als je voor het eerst inlogt, of later via je accountinstellingen. Je kunt dit ook altijd weer uitschakelen via je accountinstellingen.

Let op: als andere gebruikers hun vingerafdruk op jouw apparaat gebruiken, dan hebben zij ook toegang tot jouw Karify app met vingerafdruk-ontgrendeling.