Een Healthspace is de praktijk, behandelkamer of wachtruimte van jouw zorgaanbieder, maar dan online. Het kan zijn dat je dokter met je e-mailt, dat je eens rondkijkt in de bibliotheek van je fysiotherapeut of dat je een afspraak maakt met je diëtist.

Mijn Karify versus Healthspaces

Binnen Karify beschik je over meerdere omgevingen. Allereerst heb je je eigen omgeving: Mijn Karify. Met jouw Karify account kun je lid worden van één of meerdere Healthspaces. De Healthspace is de online 'behandelomgeving' van uw praktijk of instelling. Dokters, behandelaars en andere zorgverleners werken vanuit hun Healthspace. Zodra je lid bent van de Healthspace kun je beveiligd communiceren met de medewerkers van die zorgaanbieder waarmee jij een connectie hebt. Ook kunnen zij opdrachten voor je klaarzetten en vind je relevante informatie in de bibliotheek. Als je lid bent van een Healthspace bouw je een dossier op van jouw activiteiten binnen deze omgeving. Alleen medewerkers die een connectie met jou hebben kunnen jouw dossier inzien.

Hoe weet ik in welke Healthspace ik ben?

Healthspaces verschillen in uiterlijk en inhoud, omdat verschillende zorgaanbieders gebruik maken van Karify. De Healthspace van jouw zorgaanbieder herken je aan hun logo en de naam van de omgeving.

Verder is het webadres van de Healthspace ook een goede indicatie, bijvoorbeeld: https://praktijkbloemers.karify.com.

Mijn Karify herken je aan het Karify logo linksboven en het URL (internetadres): https://my.karify.com.

Via Healthspaces navigeer je naar een andere behandelomgeving:

Lidmaatschap

Je kunt lid zijn van één of meerdere Healthspaces. Een overzicht van al jouw lidmaatschappen vind je bij jouw accountinstellingen.

Onder voorbehoud van afspraken die je met je behandelaar maakt, kun je je lidmaatschap ook beëindigen. Na opzeggen van je lidmaatschap houd je inzage in jouw opgebouwde dossier in Mijn Karify. Je connecties zijn echter verbroken, dus je behandelaar kan niet meer met je meekijken. Lees hier meer over in het artikel Je lidmaatschap of account opzeggen.