Met jouw Karify account kun je lid worden van één of meerdere Healthspaces. Een Healthspace is de praktijk, behandelkamer of wachtruimte van jouw zorgaanbieder, maar dan online. Het kan zijn dat je zorgprofessional met je e-mailt, dat je eens rondkijkt in de bibliotheek van je fysiotherapeut of dat je een afspraak maakt met je diëtist.

Wat kan ik in een Healthspace?

De Healthspace is de online 'behandelomgeving' van je praktijk of instelling. Dokters, behandelaars en andere zorgprofessionals werken vanuit hun eigen Healthspace.

Zodra je lid bent van de Healthspace kun je beveiligd communiceren met de zorgverleners waarmee jij een connectie hebt. Ook kunnen zij opdrachten voor je klaarzetten en vind je relevante informatie in de bibliotheek. Als je lid bent van een Healthspace bouw je een dossier op van jouw activiteiten binnen deze omgeving. Je leest hier meer over eventuele inzage van jouw contactpersonen in jouw Karify dossier.

Hoe weet ik in welke Healthspace ik ben?

Healthspaces verschillen in uiterlijk en inhoud. De Healthspace van jouw zorgaanbieder herken je aan het logo en de naam van de omgeving. Daarnaast is het webadres (URL) van de Healthspace ook een goede indicatie, bijvoorbeeld: https://praktijkbloemers.karify.com

Mijn Healthspaces

Je navigeert naar de juiste Healthspace via de neerwaartse pijl bovenaan het linkermenu of via Mijn Healthspaces. Hier vind je een overzicht van al jouw Healthspace lidmaatschappen.

Lidmaatschap beëindigen

Onder voorbehoud van afspraken die je met je zorgprofessional maakt, kun je je lidmaatschap ook beëindigen. Na het opzeggen van je lidmaatschap houd je kosteloos inzage in jouw opgebouwde Karify dossier. Je connecties zijn echter verbroken, dus je zorgprofessional kan niet meer met je meekijken. Lees hier meer over in het artikel Je lidmaatschap of account opzeggen.

FAQ

Het lukt me niet om mijn Healthspace te vinden.
Als je klikt op Mijn Healthspaces zie je een overzicht van alle Healthspaces waarvan jij lid bent. Staat jouw Healthspace er niet tussen? Dan ben je mogelijk nog geen lid. Neem dan contact op met je zorgaanbieder om te vragen om een uitnodiging. Klik hier voor meer informatie.