Hoe log ik in op Karify? In dit artikel wordt beschreven hoe je je in de webtoepassing kunt inloggen. Klik hier voor meer informatie over het inloggen in de Karify app.

Account

Om in te loggen op Karify heb je een account nodig. Je kunt een account aanmaken via een e-mail uitnodiging van jouw zorgverlener. Sommige zorgverleners stellen de optie beschikbaar om zelf een verzoek tot aanmelding te doen. Lees meer over het aanmaken van een Karify account in het artikel Een Karify account openen

Inloggen

Stap 1: Ga naar de URL (website) van de Healthspace van jouw zorgaanbieder. Deze kun je vinden op de website van jouw zorgaanbieder, of vraag het aan je behandelaar. Via deze pagina kun je je aanmelden.

Stap 2: Wanneer je een account hebt, heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord heb je zelf gekozen.

Inloggen lukt niet

Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn dat het inloggen niet lukt. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende.

• Ongeldige inloggegevens
    Deze melding verschijnt zodra de gebruikersnaam of het wachtwoord niet geldig is. Je gebruikersnaam is je e-mailadres.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik op Wachtwoord vergeten. Je kunt dan het e-mailadres invullen dat aan je Karify account gekoppeld is. Als dit e-mailadres klopt, wordt er een e-mail met een link gestuurd naar je e-mailadres. Met deze e-mail en link kun je je wachtwoord opnieuw instellen.

• De inlogsessie is verlopen
    Probeer nogmaals in te loggen. Meestal lukt het dan wel.

Overige inlogproblemen? Stuur een bericht
 naar de Karify helpdesk.