Hoe log ik in op Karify?

In dit artikel wordt beschreven hoe je je in de webtoepassing kunt inloggen. Klik hier voor meer informatie over het inloggen in Karify app.

Account

Om in te loggen op Karify heb je een account nodig. Je krijgt een account door een uitnodiging van jouw zorgverlener, of door je zelf aan te melden. Lees hier meer over in het artikel Een Karify account openen.

Inloggen

Stap 1: Ga naar de URL (website) van de Healthspace van jouw zorgaanbieder. Deze kun je vinden op de website van jouw zorgaanbieder, of vraag het aan je behandelaar. Via deze pagina kun je je aanmelden.

Stap 2: Wanneer je een account hebt heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord heb je zelf gekozen.

Inloggen lukt niet

Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn dat het inloggen niet lukt. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende.

Ongeldige inlogggevens

Deze melding verschijnt zodra de gebruikersnaam of het wachtwoord niet geldig is.

Je gebruikersnaam is je e-mailadres.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik op Wachtwoord vergeten. Je kunt dan het e-mailadres invullen dat aan je Karify account gekoppeld is. Als dit e-mailadres klopt, wordt er een e-mail met een link gestuurd naar je e-mailadres. Met deze e-mail en link kun je je wachtwoord opnieuw instellen.

De inlogsessie is verlopen

Probeer nogmaals in te loggen. Meestal lukt het dan wel.

Overige inlogproblemen? Stuur een bericht naar de Karify helpdesk.