In Berichten kun je berichten sterren toekennen en kun je mappen maken. Hoe doe je dit en waar is dit voor bedoeld?

Mappen

Maak een map aan om de berichten te orderen. Je doet dit door te klikken op Maak een nieuwe map aan:

Ster toekennen

Ook kun je een bericht een ster toekennen en daarmee markeren als favoriet. In je berichtenbox kun je op twee manieren sterren toevoegen:

• Klik rechts bij het bericht op de ster
  • Selecteer een of meerdere berichten, en klik bovenaan de berichtenbox op Ster geven

Ook in de Karify app kun je een ster toekennen aan berichten. In het artikel Een ster toevoegen aan een bericht kun je lezen hoe je dit doet.