Met Berichten in Karify kun je in een veilige omgeving berichten versturen en ontvangen.
In dit artikel wordt beschreven hoe berichten vanuit de webtoepassing kunnen worden verstuurd. Klik hier om meer te lezen over het versturen van een bericht met de Karify app.

Ga via de navigatiebalk naar Berichten:

Klik op de knop Nieuw bericht rechtsboven in beeld:

Nu kun je een nieuw bericht typen. Kies uit je contactlijst één of meerdere geadresseerden. Ontvangers van het bericht zien altijd wie het bericht nog meer kunnen zien. Zo weet je altijd wie de ontvangers zijn als je antwoordt.

Kies een kort en bondig onderwerp zodat de ontvanger direct weet waar het over gaat.

In het tekstveld typ je je bericht.

Bijlage

Je kunt een bijlage toevoegen. Onder het berichten invulveld verschijnt een knop:
  • Klik op de knop Voeg toe. Je kunt dan kiezen uit het type document. Kies een type uit.
  • Geef de naam en een omschrijving van het item.
  • Klik op Kies een bestand. Je kunt nu een bestand uploaden vanaf je computer.
  • Klik op Opslaan en op Verstuur. Je bericht wordt nu met bijlage verstuurd.