Met Berichten in Karify kun je in een veilige omgeving berichten versturen en ontvangen.
In dit artikel wordt beschreven hoe berichten vanuit de webtoepassing kunnen worden verstuurd. Klik hier om meer te lezen over het versturen van een bericht met de Karify app.

Ga via de navigatiebalk naar Berichten:

Klik op de knop Nieuw bericht rechtsboven in beeld:

Nu kun je een nieuw bericht typen. Kies uit je contactlijst één of meerdere geadresseerden. Ontvangers van het bericht zien altijd wie het bericht nog meer kunnen zien. Zo weet je altijd wie de ontvangers zijn als je antwoordt.

Kies een kort en bondig onderwerp zodat de ontvanger direct weet waar het over gaat.

In het tekstveld typ je je bericht.

Je hebt de mogelijkheid een bijlage aan je bericht toe te voegen. Dit kan onderaan bij bijlage - voeg toe. Zorg ervoor dat je in de begeleidende tekst duidelijk maakt wat je als bijlage meestuurt.