Met Berichten in Karify kun je in een veilige omgeving berichten versturen en ontvangen. In dit artikel wordt beschreven hoe berichten vanuit de webtoepassing kunnen worden verstuurd. Klik hier om meer te lezen over het versturen van een bericht met de Karify app.

• Klik in de navigatiebalk op Berichten:
  • Klik op Nieuw bericht rechtsboven in beeld:

• Nu kun je een nieuw bericht typen in het tekstveld.
  • Kies uit je contactlijst een of meerdere geadresseerden. Ontvangers van het bericht zien altijd wie het bericht nog meer kunnen zien. Zo weet je altijd wie de ontvangers zijn als je antwoordt.
  • Kies een kort en bondig onderwerp zodat de ontvanger direct weet waar het over gaat.

Bijlage

Je kunt een bijlage tot 250Mb toevoegen aan je bericht. Onder het tekstveld verschijnt een knop:
  • Klik op Voeg toe. Je kunt dan kiezen uit het type document dat je wilt toevoegen.
  • Geef de naam en een omschrijving van het bestand.
  • Klik op Kies een bestand. Je kunt nu een bestand uploaden vanaf je computer.
  • Klik op Opslaan en op Verstuur. Je bericht wordt nu met bijlage verstuurd.