Naast veilig e-mailen, kun je via Berichten in Karify ook beveiligd bijlagen versturen en ontvangen. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Bijlagen versturen
Je kunt via Berichten documenten meesturen via de bijlage. Onder het berichten invulveld verschijnt een knop:

• Klik op de knop Voeg toe. Je kunt dan kiezen uit het type document. Kies een type uit.
  • Geef de naam en een omschrijving van het item.
  • Klik op Kies een bestand. Je kunt nu een bestand uploaden vanaf je computer.
  • Klik op Opslaan en op Verstuur. Je bericht wordt nu met bijlage verstuurd.

Bijlagen ontvangen
Je krijgt een bericht binnen met een bijlage. Als je op het bericht of de bijlage klikt verschijnt de omschrijving van het bericht:

Als je op het bestand klikt kun je het bestand inzien. Je kunt er ook voor kiezen om het bestand toe te voegen aan je dossier. Zo kun je het bestand veilig bewaren. Wanneer je een bestand krijgt van een hulpverlener van een Healthspace, kunnen de behandelaren van deze Healthspace waarmee je een connectie hebt dit bestand ook inzien.