Als je het wachtwoord voor jouw Karify account bent vergeten, kun je een nieuw wachtwoord instellen als volgt:

• Ga naar https://my.karify.com of naar de loginpagina van de Healthspace
  • Klik op Wachtwoord vergeten?
  • Vul het e-mailadres in waarop jouw Karify account is geregistreerd
  • Ga naar je mailbox. Je ontvangt een mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Kies een nieuw wachtwoord en bevestig deze. Het wachtwoord dient minimaal 8 tekens te bevatten, waarvan minimaal 1 hoofdletter en minimaal 1 speciaal teken.

Ik ontvang geen mail

Controleer of je het juiste e-mailadres hebt ingevuld. Gebruik e-mailadres in waarop jouw Karify account is geregistreerd.

Als je herhaaldelijk de mail niet ontvangt, lees dan dit artikel

De herstelcode is ongeldig

De e-mail om je wachtwoord te resetten kan slechts eenmalig gebruikt worden, en verloopt na 1 uur.

Ook verloopt deze als je een nieuwe wachtwoord resetmail aanvraagt.

Controleer of je de meest recente e-mail hebt gebruikt. Vraag indien nodig een nieuwe wachtwoord-reset mail aan.

Ik heb nog geen Karify account

Als je nog geen Karify account hebt, dan kun je contact opnemen met de organisatie die Karify voor haar gebruikers aanbiedt. Zij kunnen jou een uitnodiging sturen om een nieuw Karify account aan te maken.