In dit artikel wordt beschreven hoe je kunt inloggen in de webtoepassing. Voor meer informatie over inloggen in de mobiele app, klik hier.

Account

Om in te loggen op Karify heb je een account nodig. Je kunt een account aanmaken met een uitnodiging van jouw zorgaanbieder, of door je zelf aan te melden. Lees hier meer over Een Karify account openen.

Inloggen

• Ga naar https://my.karify.com of naar de Karify website van jouw zorgaanbieder.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord heb je zelf gekozen.

Inloggen lukt niet

Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn dat het inloggen niet lukt. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende.

Ongeldige inloggegevens

Deze melding verschijnt zodra de gebruikersnaam of het wachtwoord niet geldig is.

Je gebruikersnaam is je e-mailadres.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik op Wachtwoord vergeten. Vul het e-mailadres in dat aan je Karify account gekoppeld is. Als dit e-mailadres klopt, wordt er een e-mail met een link gestuurd naar je e-mailadres. Met deze e-mail en link kun je je wachtwoord opnieuw instellen.

De inlogsessie is verlopen

Probeer nogmaals in te loggen. Meestal lukt het dan wel.

Account is disabled

Het account is gedeactiveerd. Neem contact op met de Karify helpdesk als je jouw account wilt heractiveren.