In dit artikel wordt beschreven hoe je kunt inloggen in de webtoepassing. Voor meer informatie over inloggen in de mobiele app, klik hier.

Wil je een smartcard (korte instructie) van deze pagina? Navigeer naar deze helppagina om het te downloaden.

Account

Om in te loggen op Karify heb je allereerst een account nodig. Je kunt een account aanmaken met een uitnodiging van jouw zorgaanbieder, of door jezelf aan te melden (mits deze optie beschikbaar is gesteld door jouw zorgaanbieder). Lees hier meer over in het artikel Registreren voor Karify.

Inloggen

• Ga naar https://my.karify.com of naar de Karify website van jouw zorgaanbieder.

• Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord heb je zelf gekozen.

Authenticatie in twee stappen

Met authenticatie in twee stappen (ook bekend als 2FA - twee-factor-authenticatie) is je account extra beveiligd. Voordat je met 2FA kunt inloggen, dien je dit eerst in te schakelen. Navigeer hiervoor naar de helppagina Authenticatie in twee stappen inschakelen

Heb je reeds de authenticatie in twee stappen ingeschakeld, en wil je dit wijzigen? Raadpleeg deze helppagina om de Authenticatie in twee stappen te wijzigen.

Inloggen lukt niet

Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn dat het inloggen niet lukt. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende.

• Ongeldige inloggegevens
    Deze melding verschijnt zodra de gebruikersnaam of het wachtwoord niet geldig is. Je gebruikersnaam is je e-mailadres.
    Weet je het wachtwoord niet meer? Klik op Wachtwoord vergeten. Vul het e-mailadres in dat aan je Karify account gekoppeld is. Als dit e-mailadres klopt, wordt er een e-mail met een link gestuurd naar je e-mailadres. Met deze e-mail en link kun je je wachtwoord opnieuw instellen. Komt de mail niet aan? Klik hier

• De inlogsessie is verlopen
    Probeer nogmaals in te loggen. Meestal lukt het dan wel.

• Account is disabled
    Het account is gedeactiveerd. Neem contact op met de Karify Helpdesk als je jouw account wilt heractiveren. Stuur bijvoorbeeld een ticket in via dit portaal (Stel een vraag).