In Karify kun je gemakkelijk videobellen met je cliënt, zonder extra programma's te installeren. Hiervoor is het wel belangrijk dat je een computer, browser en besturingssysteem hebt die niet verouderd zijn, en een snelle internetverbinding. In dit artikel beschrijven we de technische benodigdheden voor een videogesprek in Karify.

Wat heb ik nodig?

• een computer, laptop, tablet* of mobiele telefoon**
  • een (ingebouwde) camera, microfoon en speakers of koptelefoon
  • een goedwerkende internetverbinding (minimaal 500 kbps)
  • een up-to-date browser***

* Een laptop of tablet heeft vaak een ingebouwde camera, microfoon en speakers
** Alleen op (oudere) Samsung mobiele telefoons wordt het videobellen niet altijd ondersteund. Het kan zijn dat je de melding krijgt om het op een ander apparaat te proberen.

*** Let op! Op een iPad / iPhone is alleen mogelijk om te videobellen met Safari. Op Android apparaten kun je met de meeste moderne browsers videobellen.
Maak gebruik van een moderne browser, zoals bijvoorbeeld Microsoft Edge Chromium, Mozilla Firefox, Safari of Google Chrome. Internet Explorer en de oude versie van Edge worden niet meer ondersteund.

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar in Karify wanneer je zorgverlener het aanbiedt. Niet zeker of dit mogelijk is? Vraag het je zorgverlener!