In Karify kun je gemakkelijk videobellen met je zorgverlener, zonder extra programma's te installeren. Voor een videogesprek heb je wel een camera, geluid, microfoon en snelle internetverbinding nodig. In dit artikel beschrijven we de technische benodigdheden voor een videogesprek in Karify.

Wat heb ik nodig?

• een computer, laptop* of tablet
  • een (ingebouwde) camera, microfoon en speakers of koptelefoon
  • een goedwerkende internetverbinding (minimaal 500 kbps)
  • een up-to-date browser**:
    • Nieuwste versie van Chrome
    • Nieuwste versie van Firefox
    • Internet Explorer 11 (met een Open Tok Plugin)

* Een laptop of tablet heeft vaak een ingebouwde camera, microfoon en speakers!

** Let op! Op een iPad, in Safari of met Microsoft Edge is het niet mogelijk om een videogesprek te starten. De iPad, Safari en Microsoft Edge hanteren andere eisen, waardoor het videobellen geblokkeerd wordt.

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar in Karify wanneer je zorgverlener het aanbiedt. Niet zeker of dit mogelijk is? Vraag het je zorgverlener!