In Karify kun je gemakkelijk videobellen met je zorgverlener, zonder extra programma's te installeren. Voor een videogesprek heb je wel een camera, geluid, microfoon en snelle internetverbinding nodig. In dit artikel beschrijven we de technische benodigdheden voor een videogesprek in Karify.

Wat heb ik nodig?

• een computer, laptop* of tablet
  • een (ingebouwde) camera, microfoon en speakers of koptelefoon
  • een goedwerkende internetverbinding (minimaal 500 kbps)
  • een up-to-date browser**

* Een laptop of tablet heeft vaak een ingebouwde camera, microfoon en speakers

** Let op! Op een iPad / iPhone kun je alleen videobellen met Safari. Op een Android apparaat kun je videobellen met de meeste moderne browsers.

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar in Karify wanneer je zorgverlener het aanbiedt. Niet zeker of dit mogelijk is? Vraag het je zorgverlener!