Ik ontvang geen notificatie

Controleer de instellingen van je notificaties in de app (Android) en je telefoon (iOS en Android). Voor meer informatie, zie dit artikel

Staan de app notificaties overal ingeschakeld, maar ontvang je geen push notificaties op je telefoon? Neem dan contact op met help@karify.com

Ik ontvang geen nieuwe berichten

Als je een nieuw bericht hebt ontvangen in Karify, dan ontvang je een emailnotificatie en/of een push notificatie (mits deze zijn ingeschakeld).

Heb je een notificatie ontvangen, maar verschijnt het bericht niet in de app? Log dan eenmalig opnieuw in. Zie je het bericht dan nog steeds niet? Neem dan contact op met help@karify.com.

Hoe verwijder ik een geselecteerd contact?

Je kunt een contact weghalen uit de selectie door nogmaals te klikken op de naam van het contact in de contactenlijst.

Aan wie kan ik een bericht versturen?

Je kunt een bericht versturen aan alle zorgverleners met wie jij een connectie hebt.

Hoe voeg ik iemand toe aan een bestaand gesprek?

Als er al een gesprek gestart is, kun je geen nieuwe contacten toevoegen. Je kunt nog contacten toevoegen zolang het gesprek nog niet gestart is (totdat je op het vinkje bij het onderwerp hebt geklikt).

Ik kan mijn contact niet vinden in de contactenlijst

Mogelijk heeft jouw contactpersoon dan nog geen connectie met jou in Karify. Je kunt op een andere wijze contact opnemen met je contactpersoon om te vragen of hij/zij een connectie met jou wil maken in Karify.

Waarom moet ik een onderwerp invullen?

De berichten worden gegroepeerd en gesorteerd op basis van het gespreksonderwerp. Daarom is het invullen van het onderwerp verplicht.